free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πάπιος: «Πρώτο το εμπόριο και η κοινωνία και μετά το ποδόσφαιρο, κύριοι!»

Ο Αστέρας Βάρης διέγραψε μία πάρα πολύ καλή πορεία μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου, στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, συλλέγοντας έτσι 10 βαθμούς οι οποίοι τον έφεραν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το lockdown όμως και όλα τα προβλήματα που έχουν επέλθει με τον κορονοϊό δεν άφησαν αυτή την πορεία να συνεχιστεί, κάτι το οποίο βέβαια μπορεί να γίνει πολύ σύντομα, αφού από τη Δευτέρα (22/2) οι ομάδες της κατηγορίας μπορούν πλέον να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Βάρης, κ. Δημήτρης Πάπιος, παραχώρησε συνέντευξη στο abolasport, εκφράζοντας αναλυτικά τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του σχετικά με την κατάσταση.

Για την ακρίβεια, δεν έδειξε να τον “συγκινεί” το θέμα της επανέναρξης και οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό, αφού ο ίδιος θεωρεί, πως προηγούνται πολύ πιο σημαντικά θέματα από αυτό. Και είναι δύσκολο να αδικήσεις κάποιον που σκέφτεται πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Πάπιου:

Η είδηση για την επανέναρξη των προπονήσεων “έσκασε” λίγο απότομα και αποτέλεσε πολύ ευχάριστο νέο για όλους μας. Πως το εξέλαβε η ομάδα και εσείς ο ίδιος, μετά από τόσους μήνες διακοπής και δυσκολιών;

«Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση όπου θα μιλήσουμε ως Αστέρας Βάρης για τα πρόσφατα γεγονότα, τις αποφάσεις που πάρθηκαν και όλες τις δυσκολίες, έως τότε προτιμώ να μείνω σε αυτό».

Έχετε στο μυαλό σας κάποιο βραχυπρόθεσμο σχέδιο για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας σας; Πιστεύετε, πως πρέπει να ενισχυθείτε εν όψει της πολύ πιθανής επανέναρξης της κατηγορίας;

«Αυτά θα κριθούν αργότερα, εμείς είμαστε σε κάθε περίπτωση έτοιμοι για την επανέναρξη.

Έχουμε στοχεύσει κάποιους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ και δεν ακούμε κανέναν άλλον πέρα από την ΕΠΟ. Αυτή είναι η διοργανώτρια αρχή.

Όποιος βγαίνει και μιλάει σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, πρέπει να είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τα λεγόμενά του. Ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις, πολύς κόσμος περνάει δύσκολα και πεινάει.

Ποδοσφαιριστές και παράγοντες έχουν δίκιο να παραπονούνται, αλλά και ο κόσμος που δεν έχει ψωμί να φάει έχει και αυτός δίκιο. Και αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό, προηγούνται οι επιχειρήσεις και η κοινωνία από το ποδόσφαιρο.

Πρώτο το εμπόριο και η κοινωνία και μετά το ποδόσφαιρο, κύριοι! Πως θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό του συλλόγου; Αυτά ποιος τα σκέφτεται;

Δεν θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, όσο υπάρχουν πραγματικά προβλήματα στην κοινωνία μας η οποία πραγματικά πεινάει. Η αγορά, οι επιχειρηματίες, οι μισθωτοί, έχουν πρόβλημα. Καιρός να προβληματιστούμε. Το ποδόσφαιρο είναι μία επέκταση της κοινωνίας μας η οποία περνάει πολύ δύσκολα!

Σε κάθε περίπτωση, για να γυρίσω λίγο στο ποδοσφαιρικό, ο Αστέρας Βάρης είναι έτοιμος, ξεκινήσει δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Η πορεία σας μέχρι τον Νοέμβριο και τη διακοπή ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς βρισκόσασταν στη 2η θέση μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας.

Πιστεύετε πως η ομάδα μπορεί να διαγράψει μία παρόμοια πορεία μέχρι το τέλος της χρονιάς και να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω;

«Θα κοιτάξουμε εάν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ομάδα να ενισχυθεί στο μέτρο που μπορεί. Μακάρι να έρθει και η άνοδος, στόχος μας πάντα είναι να πρωταγωνιστούμε.

Υπάρχουν από τώρα σκέψεις και προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν ή είστε απολύτως αφοσιωμένοι στη φετινή, ακόμα και έτσι όπως έχει κυλήσει

Related posts

Τασιόπουλος: «Η Ηλιούπολη κοιτάζει πάντα την κορυφή»

Γιώργος Ανανίδας

«Ομάδα με διοίκηση πρότυπο και άξια συγχαρητηρίων»

Abola Team 2

Έκλεισε το κεφάλαιο Βέρμπη στην Κηφισιά

abola10