free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άτταλος: Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο, προστέθηκε υψηλό δίκτυ ασφαλείας (pics)

Παρότι οι συνθήκες μόνο πιο δύσκολα κάνουν τα πράγματα για όλους, ο Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας δεν πτοείται και συνεχίζει τις εργασίες στο γήπεδό του ακούραστα.

Μάλιστα, υπήρξαν και εξελίξεις, αφού τοποθετήθηκε υψηλό δίκτυ ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποφευχθεί η παράνομη είσοδος ατόμων που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές, όπως ακριβώς συνέβη τελευταία φορά τον Νοέμβριο.

Εκτός αυτού, τοποθετήθηκαν και νέα καθίσματα στην κερκίδα και συνολικά, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει πως αργά ή γρήγορα θα έχει στη διάθεσή της ένα γήπεδο εξαιρετικά συντηρημένο.

Η ενημέρωση του Άτταλου:
«Εργασιών συνέχεια… τοποθετήθηκε σήμερα καινούργιο υψηλό δίκτυ ασφαλείας περιμετρικά του γηπέδου δίνοντας λύση σε ένα πρόβλημα που η ομάδα πλήρωσε με αρκετές χαμένες εκτός γηπέδου μπάλες τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση των καινούργιων καθισμάτων στην κερκιδα.
Στα αγωνιστικά, διάχυτη είναι η ελπίδα και η εκτίμηση, (μετά και την επανέναρξη από σήμερα της Γ Εθνικής) ότι πλησιάζει η μέρα που θα επιστρέψουμε στο γήπεδο.
Συνεχίζουμε….».

Related posts

ΑΟ Περιστερίου-Πεύκη 1-1

Abola Team 3

Δεν Χ-άρηκε κανείς!

Abola Team

Πέντε ανανέωσεις από την ΑΕ Περιστερίου

admin