free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Φωστήρας: Διπλή ενίσχυση με Μιχάλη Μαρή και Βασίλη Ταμπάκη

Δύο μεταγραφές εντός ενός 24ώρου για τον Φωστήρα!

Η ομάδα του Ταύρου ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα τον Μιχάλη Μαρή και λίγο αργότερα τον Βασίλη Ταμπάκη, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ του εν όψει της επικείμενης επανέναρξης της Γ’ Εθνικής.

Ο Μάρης (32 ετών) αγωνίζεται στο «6» και μέχρι προσφάτως ανήκε στον Πανελευσινιακό και αποφάσισε καταπώς φαίνεται σε αυτό το άτυπο δεύτερο μισό της σεζόν (έτσι όπως έχει εξελιχθεί) να υπογράψει για τους «κιτρινόμαυρους», ενισχύοντας έτσι τον άξονα.

Ο Ταμπάκης, από την άλλη, αγωνίζεται ως σέντερ φορ, έχει συλλέξει αρκετή εμπειρία, όντας πια στα 33 του και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις επιθετικά στην ομάδα του Πάρη Ανδράλα.

Οι “μεταγραφικές” ανακοινώσεις του Φωστήρα:

«Το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μαρή.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος θα φοράει από εδώ και στο εξής τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.

Τελευταίος σταθμός του Μιχάλη Μαρή ήταν ο Πανελευσινιακός, ενώ έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Προοδευτική, Ιωνικό, Αχαρναϊκό, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Μανδραϊκό, Αστέρα Μαγούλας, Βύζαντα Μεγάρων, Αγία Παρασκευή».

«Το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ταμπάκη.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον 33χρονο επιθετικό, ο οποίος θα φοράει από εδώ και στο εξής τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας.

Τελευταίος σταθμός του Βασίλη Ταμπάκη ήταν ο Αήττητος Σπατών, ενώ έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό, Κηφισιά, ΑΟ Γλυφάδας, Φωκικό, Κόρινθο, Ηλιούπολη».

Related posts

Επιβεβαίωση με Χατζησάββα στον Διαγόρα

Abola Team 2

Έξι ομάδες χωρίς νίκη, πολλές ισοπαλίες και ένα μόλις διπλό στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Abola Team 2

Η ανακοίνωση των «Los Coproscilos» για το ματς με Ιωνικό

Abola Team 3