free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: «Δένει» τον Μίλιτς μέχρι τον Δεκέμβρη

Σε επέκταση της συνεργασίας του με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς προχώρησε ο Αιολικός, «δένοντας» έτσι τον Σέρβο επιθετικό στη Λέσβο τουλάχιστον μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα.

Να υπενθυμίσουμε, πως το συμβόλαιο του 31χρονου έληγε τον Ιούνιο κι έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης αποφάσισε να τον κρατήσει ένα επιπλέον εξάμηνο, μιας και η προσφορά του θεωρείται άκρως πολύτιμη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αλεξάνταρ Μίλιτς για την 6μηνη επέκταση της συνεργασίας μας, που έληγε τον προσεχή Ιούνιο.

O 31χρονος Σέρβος επιθετικός, με τη σημαντική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, θα φορά τη φανέλα του Αιολικού έως τις 31.12.2021».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Αλεξάνταρ Μίλιτς ανέφερε:

«Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Αιολικό. Για εμένα, ήταν απόλυτα φυσιολογικό να φορώ τη φανέλα του Αιολικού, εφόσον επέστρεφα στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Εξάλλου η συνεργασία μας διακόπηκε ξαφνικά τον Νοέμβριο, εξαιτίας της Covid-19. Έχουμε κοινά σχέδια με την ομάδα για το μέλλον, οπότε χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσω να συνυπάρχω με όλους τους ανθρώπους στο κλαμπ, παίκτες, προπονητικό staff , τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα και φυσικά τους φιλάθλους μας».

Related posts

Η ανάρτηση του Νίκου Κατσικοκέρη για το διπλό του Εθνικού με Ηρόδοτο και για το δικό του φοβερό γκολ

Abola Team 2

Νίκος Δημητρακόπουλος: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Θύελλας Καμαρίου»

Abola Team 3

Ο Λαθουράς νέος προπονητής στον Ταμυναϊκό!

Abola Team 2