free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Άγιος Ιερόθεος: «Ενισχύεται το δυναμικό μας και αποσκοπούμε στην πρώτη θέση»

Μέσω δελτίου τύπου, ο Άγιος Ιερόθεος έδωσε μία ενημέρωση, αναφέροντας πως περιμένει τις αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά σχετικά με το κόστος των εβδομαδιαίων τεστ κορονοϊού και ποιος θα το αναλάβει.

Παρόλα αυτά, δήλωσε από τώρα πως θα συμμετέχει κανονικά στη Γ’ Εθνική για το υπόλοιπο της σεζόν, ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα και ενισχύοντας το ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές.

Στόχος του δεν είναι άλλος από το να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, με την ελπίδα να βρεθεί στα μπαράζ ανόδου το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση του Άγιου Ιερόθεου:

«Μετά τις αποφάσεις της επιτροπής για την Γ’ Εθνική στις 25/02/2021 (ελπίζουμε να είναι και οριστικές), αναμένουμε τις αποφάσεις του Γ.Γ.Α Μαυρωτά για το ποιος θα αναλάβει το κόστος των εβδομαδιαίων τεστ των ερασιτεχνικών σωματείων της Γ’ εθνικής. Όσον αφορά το δίλημμα που έχουν τα Δ.Σ. των 140 ομάδων της Γ’ εθνικής, ή πληρώνετε, η πέφτετε κατηγορία, δηλώνουμε ότι ο Α.Ο Άγιου Ιερόθεου θα δηλώσει συμμέτοχη ξεκινώντας άμεσα τις προπονήσεις ακολουθώντας κατά γράμμα τα πρωτόκολλα. Η ομάδα βρισκόμενη ψηλά στην βαθμολογία, αποφάσισε να ενισχύσει το δυναμικό της είτε με μεταγραφές είτε με αλλαγές ως προς την σύνθεση της, αποσκοπώντας την πρώτη θέση του ομίλου που θα την οδηγήσει στα μπαράζ για την άνοδο της».

Related posts

Ξανά πρόεδρος ο Λιονάκης στον Ηλυσιακό!

Ρένος Γιαμπουράς

Το… σίριαλ του προπονητή στην Παλαιόχωρα καλά κρατεί

Abola Team 2

Μαρκό: Ανακοινώθηκε δεύτερο κρούσμα, μεγαλώνει η ανησυχία στο σύλλογο

Γιώργος Ανανίδας