free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μοσχάτου: Πρώτη προπόνηση και αρνητικά όλα τα τεστ (Pics)

Πάτησε χορτάρι και η Α.Ε. Μοσχάτου!

Τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που το Μοσχάτο έδωσε επίσημο αγώνα στη Γ’ Εθνική, η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία της για την επικείμενη επανέναρξη.

Ο νέος προπονητής του Μοσχάτου, Γιώργος Αρχοντάκης είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τους νέους του ποδοσφαιριστές και να αρχίσει σιγά σιγά να τους μαθαίνει τόσο προσωπικά, όσο και ποδοσφαιρικά. Μένει να δούμε πάνω σε τι θα δουλέψει μαζί τους, αλλά το κυριότερο τι θα παρουσιάσει στο γήπεδο τον Μάρτιο.

Φυσικά, ακολουθήθηκε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο και ποδοσφαιριστές, επιτελείο και προσωπικό του ανδρικού τμήματος έκαναν ράπιντ τεστ κορονοϊού τα οποία και βγήκαν αρνητικά.

Η ανακοίνωση της Α.Ε. Μοσχάτου:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ,υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή κου Αρχοντάκη, μετά από απουσία σχεδόν τριών μηνών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις,(τελευταία η ήττα με 1-0 από τον Φωστήρα)..Οι ποδοσφαιριστές μας και τα μέλη του τμήματος πέρασαν από διαγνωστικά τεστ για τον covid 19 τα οποία βγήκαν αρνητικά και κάπως έτσι η επιστροφή στις προπονήσεις είναι γεγονός όπως και η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας».

Related posts

Η Θύελλα Ραφήνας νίκησε 2-0 την Ερμιονίδα και παρέμεινε στην κατηγορία

Abola Team 2

Εθνικός Πειραιώς: Στέκεται αρωγός και υποστηρίζει την Εθελοντική αιμοδοσία

Γιώργος Ανανίδας

Αστέριος Θέμελης: “Θα δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα στην Παλαιόχωρα”

Abola Team 3