free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Δ. Πανταζής: «Διεκδικούμε πάντα τις πρώτες θέσεις, όπως μας αναλογεί»

Η επικείμενη επανέναρξη της Γ’ Εθνικής φέρνει πολλές ανακατατάξεις, ειδικά με τον τρόπο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα φέτος.

Οι ομάδες προχωρούν σε μεταγραφές και αλλαγές εντός του ρόστερ και των επιτελείων, με την ελπίδα να είναι όσο πιο έτοιμες γίνεται, μετά από πολλούς μήνες απουσίας από τα γήπεδα.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο Φωστήρας. Η ιστορική ομάδα του Ταύρου προχώρησε σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση των Βασίλη Ταμπάκη και Μιχάλη Μαρή.

Ο πρόεδρος του Φωστήρα, κ. Διονύσης Πανταζής δείχνει αποφασισμένος η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται τον Μάρτιο και θέλει να τη δει να παλεύει για την πρωτιά, όπως ακριβώς αξίζει σε έναν σύλλογο τέτοιου βεληνεκούς.

Ταυτόχρονα, όμως, ο ίδιος δεν παρέλειψε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/2) να ρίξει τα δικά του «πυρά» προς τους υπεύθυνους με αφορμή την επίσημη απόφαση από την Επιτροπή Διοργανώσεων για ένα πρωτάθλημα μόνο ενός γύρου.

Τα χαρακτηριστικά του λόγια στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Μπράβο σε όλους αυτούς που έτρεξαν να παίξουμε !Μπραβο στους υπεύθυνους που δέχτηκαν μισθοφόρους -παλαίμαχους κ νόμιζαν ότι εκπροσωπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό !Μπραβο στο μέγα σχέδιο επανέναρξης του πρωταθλήματος !Τι;;;;;Πριν καν αρχίσει τελειώνει ;Τελικά τι έγινε ;Σώθηκε η χρονιά;Δυστυχώς κύριοι θ´αποτελειωσετε κ τον τελευταίο ρομαντικό παράγοντα του ερασιτεχνικού αθλητισμού !Δυστυχως θα αφανίζετε ομάδες με το έτσι θέλω …Κ πριν πείτε οτιδήποτε ενημερώνω σαν παράγοντας ομάδας που ήταν είναι κ θα είναι έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος !Βλεπετε στην Ελλάδα μπορεί οι μισοί να είναι πρόεδροι όπως είπατε αλλα ψάχνω να βρω τι είναι οι άλλοι μισοί…».

Παρά τις δύσκολες ημέρες και το γεμάτο πρόγραμμα του κ. Πανταζή, κατάφερε και βρήκε τον χρόνο να μιλήσει στο abolasport και να μας λύσει κάθε απορία, απαντώντας σύντομα και με σαφήνεια στις ερωτήσεις που του τέθηκαν.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:

Διαβάσαμε νωρίτερα σήμερα (σ.σ. την Πέμπτη) την “επιθετική” σας δημοσίευση στο Facebook προς τους υπεύθυνους, για τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο σχετικά με τη σημερινή (σ.σ. χθες) απόφαση και όσα τη συσχετίζουν;

«Έχουν πει πολλοί, ότι δεν αγαπάμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, λόγια που δεν έχουν καμία υπόσταση. Ξεχνάνε, πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται σε ρομαντικούς παράγοντες και είναι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν.

Πολλές ομάδες “σβήνουν”, κάποιες άλλες θα φύγουν έτσι όπως το πράγμα και του χρόνου ειλικρινά φοβάμαι, ότι θα μπουν πολύ λιγότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, διότι θα διαλυθούν οικονομικά.

Εμείς, λόγω φανέλας και ιστορίας δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση συμμετοχή, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, το ξέρουν όλοι αυτό».

Η Τρίτη (23/2) σας βρήκε με δύο νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, τους Βασίλη Ταμπάκη και Μιχάλη Μαρή, δύο ομολογουμένως έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες. Οι μεταγραφές αυτές για εσάς έχουν περισσότερο ποιοτικό ή ποσοτικό χαρακτήρα;

«Ποιοτικό χαρακτήρα ξεκάθαρα. Είναι δύο παίκτες που προσθέτουν άμεσα εμπειρία και ποιότητα και θα μας βοηθήσουν γρήγορα θεωρώ, ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο αυτή τη σεζόν.

Και οι δύο συνδυάζουν τόσο ποιότητα, όσο και εμπειρία και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε και στον άξονα και στην επίθεση».

Οι μεταγραφές των Ταμπάκη και Μαρή ήταν οι μοναδικές που χρειαζόταν η ομάδα, έτσι ώστε το ρόστερ να θεωρηθεί πλήρες για το υπόλοιπο της σεζόν; Έχετε άλλα σχέδια για το άμεσο μέλλον ως προς αυτό το θέμα;

«Είμαστε στην αναμονή για δύο παίκτες που θέλουμε να εντάξουμε. Θα δούμε, σύντομα λογικά θα ξέρουμε».

Σίγουρα, σκοπός είναι να φτάσετε τους προπορευόμενους και να διεκδικήσετε το κάτι παραπάνω, όσο πιο γρήγορα γίνεται, με μία νίκη και δύο ήττες μέχρι τώρα. Είναι για τον Φωστήρα αρκετή μία καλή πορεία ή ως μεγάλη και ιστορική ομάδα κοιτάει πάντα και μόνο την 1η θέση;

«Εμείς θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους αυτό που μας αναλογεί, ο Φωστήρας με την ιστορία και τη φανέλα που έχει, κοιτάει πάντα τις πρώτες θέσεις και τίποτα άλλο. Αυτά μας αναλογούν και αυτά κυνηγάμε».

Έχετε ξεκινήσει από τώρα τον προγραμματισμό σας για την επόμενη σεζόν ή είστε απολύτως συγκεντρωμένος στο παρόν;

«Βήμα βήμα πάμε πάντα. Να δούμε αρχικά φέτος τι θα καταφέρουμε και μετά θα γίνει απολογισμός στο τέλος της χρονιάς. Από το καλοκαίρι και μετά πάντως, με σωστό προγραμματισμό, θα είμαστε σίγουρα πολύ πιο δυνατοί», ανέφερε κλείνοντας ο πρόεδρος του Φωστήρα.

Related posts

Δ. Γιαρένης: Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για τον καταρτισμό των ομίλων”-Ευχαριστίες από την Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 3

Και επίσημα ο Αρχοντάκης στον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Συνεχίζει στην κορυφή η Καλλιθέα

abola10