free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μοσχάτου: Αυτό είναι το νέο προπονητικό επιτελείο

Το νέο της προπονητικό τιμ ανακοίνωσε η Α.Ε. Μοσχάτου, καθώς με τον ερχομό του Γιώργου Αρχοντάκη στην ομάδα, μερικά πρόσωπα έχουν ήδη αλλάξει.

Ένα παράδειγμα, είναι ο ερχομός του κ. Πέτρου Βοϊδονικόλα στο ρόλο του γυμναστή, στη θέση του Χατζηπέτρου, μία αλλαγή που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (25/2) από τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Μοσχάτου:

«Η ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει πως το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου θα αποτελείται από τους κους Γιώργο Αρχοντάκη(προπονητή)
Πέτρο Βοιδονικόλα (Γυμναστή)
Παναγιώτη Αθανασόπουλο(Προπονητή τερματοφυλακων)
Παράλληλα,ο κος Αντώνης Καρπούζας, πέρα από το ρόλο του Γενικού Δντη, θα αποτελέσει και το συνδετικό κρίκο της διοίκησης με το προπονητικό τιμ καθώς εκτιμάται η σημαντική εμπειρία του και οι ικανότητες του.
Τέλος,ο κος Άρης Κακογιάννης συνεχίζει κανονικά ως υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου».

Related posts

Όταν όλοι έλεγαν “ο τρελός ανέλαβε μια καταδικασμένη ομάδα” ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος πρώτος απ’ όλους είχε πιστέψει στην παραμονή του Αγ. Ιερόθεου: “Τεράστιος ο άθλος των μικρών της ομάδας” δηλώνει ο ικανότατος τεχνικός

Abola Team 3

Πλησιάζουν τα 50 χρόνια της Θύελλας Καμαρίου

Abola Team 3

Ανακοινώσουμε ακόμη μία μεταγραφή, την 9η στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει τη νέα σεζόν ο Θανάσης Καρακώστας,

Ρένος Γιαμπουράς