free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανναξιακός: Ανακοίνωσε τον Ναξιώτη, Γιώργο Προμπονά

Νέο «αφεντικό» και στον Πανναξιακό!

Ο Γιώργος Προμπονάς, ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα από τον σύλλογο της Νάξου και θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας, με τον σκοπό να μην είναι άλλος από το να τη βάλει στο δρόμο των νέων επιτυχιών.

Να υπενθυμίσουμε, πως ο κ. Προμπονάς, όντας και από τη Νάξο, είχε προσληφθεί ξανά από την ομώνυμη ομάδα το καλοκαίρι του 2014. Και η δεύτερη θητεία του, δείχνει πως ξεκινάει πάλι, 7 χρόνια μετά.

Οι Ναξιώτες δεν παρέλειψαν, φυσικά και να δώσουν ένα επίσημο «αντίο» στον πρώην κόουτς, κ. Χρήστο Πελέκη για όσα προσέφερε τον καιρό που πρόλαβε να δουλέψει στην Κυκλαδίτικη ομάδα, ενώ του ευχήθηκαν και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

«Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Προμπονά Γεώργιο.
Ο κ. Προμπονάς διακρίνεται για το ήθος και τις αξίες του και έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία του στην προπονητική και στις προηγούμενες παρουσίες του στον πάγκο του συλλόγου, ότι διαθέτει όλα τα εφόδια για να οδηγήσει τον Πανναξιακό σε νέες επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ, ευχόμαστε στον κ. Προμπονά καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα και να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του με την ομάδα μας.
Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Πελέκη για τη συνεργασία και την προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και συλλογική επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Related posts

Η ομάδα Νέων του Αιγάλεω αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι

Abola Team 3

«Μπαμ» με Λευκόπουλο το Κερατσίνι!

Α.Ε. Μυκόνου: Επίσημο του Τσιώλη, αναλαμβάνει άμεσα ευθύνες

Γιώργος Ανανίδας