free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης Σκάλας – Πανγυθεατικός: «Αν ισχύσει η διαγραφή βαθμών, δεν συμμετέχουμε!»

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν Άρης Σκάλας και Πανγυθεατικός.

Οι ομάδες του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μίλησαν ανοιχτά για μία κατάσταση όπου είμαστε «θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου» και οι υπεύθυνοι “κοροϊδεύουν” τις ομάδες της κατηγορίας.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες απειλούν, πως δεν θα δηλώσουν καθόλου συμμετοχή στο όποιο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, εφόσον τεθεί σε ισχύ η διαγραφή των ήδη κατακτημένων βαθμών σε επίσημους αγώνες, μία απόφαση που βρίσκεται στα «σκαριά».

Αναλυτικά, η εκτενής ανακοίνωση των δύο συλλόγων:

«Ως θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τον εμπαιγμό των ομάδων της Γ Εθνικής κατηγορίας να κλιμακώνεται.

Κύριοι της ΕΠΟ και των αρμόδιων επιτροπών:

– Διακόψατε ένα πρωτάθλημα 4 μόλις αγωνιστικές μετά την έναρξη του και με τα επιδημιολογικά δεδομένα να είναι σαφώς καλύτερα από τώρα.

– Αφήσατε τους αθλητές άπραγους επι 4 μήνες και τις διοικήσεις των ομάδων «στο σκοτάδι» σχετικά με ενδεχόμενη συνέχεια του πρωταθλήματος.

– Ξαφνικά, αποφασίσατε, χωρίς καμία ενημέρωση, την επανέναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ορίσατε έναρξη προπονήσεων χωρίς να γνωρίζουμε το πλαίσιο για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων(!!!), υποχρεώνοντας τις ομάδες να συγκεντρώνουν τους ποδοσφαιριστές (πολλοί εκ των οποίων διαμένουν σε άλλες περιοχές από την έδρα των ομάδων τους) χωρίς καν να γνωρίζουν αν θα υπάρξουν αγώνες.

– Αφήσατε να διαρρεύσει ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί σε έναν γύρο, σεβόμενοι τουλάχιστον τον ιδρώτα των αθλητών για τους βαθμούς που κατέκτησαν στο γήπεδο τις πρώτες 4 αγωνιστικές. Δώσατε περιθώριο 5 ημερών στις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή υπό την απειλή του υποβιβασμού.

Έχοντας αυτά τα δεδομένα ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα σας και δηλώσαμε συμμετοχή – παρά το τεράστιο κόστος και την έλλειψη οποιουδήποτε εσόδου – σκεπτόμενοι ότι θα είναι άδικο για τους αθλητές, τους χορηγούς και τους ανθρώπους γύρω από τις ομάδες να μην συνεχιστεί η προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Και ενώ δηλώσαμε συμμετοχή έρχεστε να ανατρέψετε αυτό το πλαίσιο και να σχεδιάζετε επανέναρξη των πρωταθλημάτων από μηδενική βάση;;; Ποια ηθική και νομιμοποιητική βάση μπορεί να έχει μια τέτοια απόφαση; Πως είναι δυνατόν να διαγράφονται βαθμοί που κατακτήθηκαν στο γήπεδο σε επίσημους αγώνες;

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως αν ισχύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αρνηθούμε να συμμετάσχουμε καθώς δεν θέλουμε να συναινέσουμε σε ένα εγχείρημα που δεν ξέρουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί αλλά σίγουρα δείχνει έλλειψη σεβασμού στις ίδιες τις αξίες του αθλητισμού και του “ευ αγωνίζεσθαι”».

Related posts

Συνεχίζει ο Γκιάτης στο Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 17/7 η Γ.Σ. του Ερμή Ζωνιανών

Abola Newsroom

Αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής!

Abola Newsroom