free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αστέρας Βάρης: Ανακοίνωσε τον Κωνσταντίνο Πράπα

Η μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται!

Αυτή τη φορά, για τον Αστέρα Βάρης ο οποίος ανακοίνωσε προ ολίγου την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πράπα από τον Θησέα Νέας Μάκρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας του 8ου ομίλου, Δημήτρης Πάπιος, είχε τονίσει στην αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε τον περασμένο μήνα, πως έψαχνε να ενισχύσει την ομάδα του στο μέτρο που μπορούσε, βάσει της κατάστασης εάν και εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει.

Παρόλο που το ζήτημα της επανεκκίνησης εκκρεμεί και τίποτα δεν είναι σίγουρο, ο κ. Πάπιος κατάφερε και προχώρησε στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν θα κοιτάξει να φέρει στη Βάρη κι άλλα νέα πρόσωπα, στην προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ Δημήτρης Πάπιος μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε σε ενίσχυση της ομάδας ώστε αυτή να παρουσιαστεί πανέτοιμη και πλήρης στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Με το αστέρι στο στήθος θα αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής του ΑΓΣΑ ΘΗΣΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Πράπας Κωνσταντίνος ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΑΓΣΑ ΘΗΣΕΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Τρίμη Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση του».

Related posts

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/11) στους επτά ομίλους

Abola Team

Τέσσερις ανανεώσεις και ένα “διαζύγιο” στον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2