28.5 C
Αθήνα
Αύγουστος 20, 2022
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Α.Ε. Μοσχάτου: «Προπονήσεις ξανά την Τρίτη – Μην διαστρεβλώνετε το πρωτάθλημά μας»

Την επιστροφή της στις προπονήσεις από την Τρίτη (16/3) ανακοίνωσε η Α.Ε. Μοσχάτου, αλλά και τις εξετάσεις αντιγόνου που θα γίνουν πριν την επανέναρξη των προπονήσεων, οι οποίες χορηγήθηκαν από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Μένοντας στο θέμα της Γ’ Εθνικής και των πολλών και διαφόρων αποφάσεων που έχουν παρθεί για αυτή, το Μοσχάτο δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για όλα τα καίρια θέματα και τις αποφάσεις που τόσο πολύ την έχουν ταλαιπωρήσει.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ζητάμε από την πολιτεία να μην νομιμοποιήσει την διαστρέβλωση του πρωταθλήματος μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων της ομάδας από την Τρίτη 16/03/2021.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων θα διεξαχθούν εξετάσεις αντιγόνου με την ευγενή χορηγία-στήριξη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή και ειδικά τον Δήμαρχο κύριο Ευθυμίου, τον Αντιδήμαρχό και Αντιπρόεδρο μας κύριο Άκη Δείξιμο, τον Αντιδήμαρχο κύριο Γιώργο Φελλά για την πολύτιμη βοήθειά.

Θα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Βασίλη Σπανάκη τον συμπολίτη μας βουλευτή της ΝΔ του Νότιου Τομέα της Β περιφέρειας Αθηνών. Ο Βασίλης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ομάδα της πόλης του έμπρακτα, άκουσε με ενδιαφέρον τους προβληματισμούς μας και μας έφερε σε επαφή με την ηγεσία του υπουργείου αθλητισμού και τον κύριο Αυγενάκη.

Για το θέμα αυτό θα αναφερθούμε ώς οφείλουμε αναλυτικά και όπως αρμόζει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για εσένα φίλε Βασίλη Σπανάκη.

Θα θέλαμε όμως να αναφερθούμε και σε μερικά ακόμη ζητήματα τα οποία είναι άξια λόγου.

Η Διοργανώτρια με τον τρόπο που επιθυμεί να τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής δεν εξασφαλίζει τον κανόνα των ίσων ευκαιριών για όλες τις ομάδες την δικαιοσύνη και την ισονομία. Δεν εννοείται πρωτάθλημα ενός γύρου και αδικεί κατάφορα πολλές ομάδες που έχουν φτιάξει ένα καλό σύνολο και ίσως ξεκίνησαν στραβά. Μετά τους αρχικούς ορισμούς των ομίλων που παραήταν βολικοί για κάποιες ομάδες… μετά τις τσόντες της τελευταίας στιγμής…μετά τα ντόμινο μετακινήσεων κατόπιν πιέσεων… Τώρα έχουμε το τουρνουά των 6 αγωνιστικών….
Αν δεν υπήρχε η δαμόκλειος σπάθη, η απειλή του υποβιβασμού για τα σωματεία οι περισσότερες ομάδες δεν θα συμμετείχαν σε αυτή την παρωδία του πρωταθλήματος.
Αν πρέπει να ανέβουν κάποιοι ας γίνει χωρίς την πρόσθετη για τους υπολοίπους ταλαιπωρία…
Σεβόμαστε τις αποφάσεις σας αλλά να έχουν κάποια λογική.
Να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα, και όποτε τελειώσει… Δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί (λες και πρέπει να δηλώσουμε ποιές ομάδες θα παίξουν στο τσάμπιονς λήγκ).
Εμείς επιθυμούμε την επανεκκίνηση όπως δεν κατανοούσαμε την διακοπή και τα συνεχόμενα μπρος πίσω και τις υπαναχωρήσεις. Η συντήρηση ομάδων ακόμα και στην απλούστερη μορφή έχει έξοδα…
Οδοιπορικά, γιατρούς , εργομετρικό, φυσικοθεραπειες, μετακινήσεις , αναλώσιμα, βοηθήματα, νερά, διαιτησίες και άλλα πολλά… Δεν είναι 5-10 οι ομάδες της Γ Εθνικής… Είναι και οι υπόλοιπες 125…που έχουν λόγο και φυσικά αν το συνειδητοποιούν και μεγάλη δύναμη. Απλά λόγω του μεγάλου αριθμού δεν είναι εύκολο να συνδικαλισθουν και να εκφραστούν με κάποια όργανο…πχ μια Λίγκα δική τους. Αν γινότανε αυτό θα κλαίγανε μανούλες…
Δεν είναι μόνο 5 έξυπνοι παράγοντες που μιλάνε στα κατάλληλα κέντρα και έχουν τις σωστές προσβάσεις σε πληροφόρηση και διευκολύνονται από καταστάσεις. Είναι και οι υπόλοιποι… Και είναι πολλοί…

Δεν είμαστε κορόιδα εμείς που τόσο καιρό σεβόμαστε τις αποφάσεις της πολιτείας και δεν κάνουμε προπονήσεις ενώ κάποιοι δεν σταμάτησαν ούτε μέρα…
Δεν είμαστε κορόιδα εμείς που δεν κάναμε ούτε παιχνίδι στο Sony playstation όταν άλλοι έκαναν φιλικά μεταξύ τους… (λατρεμένα παιδιά…)
Για να μην το κουράζουμε περισσότερο…
Ζητάμε από την πολιτεία να μην νομιμοποιήσει την διαστρέβλωση του πρωταθλήματος μας.
Να γίνει κανονικά ολόκληρο η να μην γίνει καθόλου.
Ζητάμε να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σωστά και να πρωταχθεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια.
Ζητάμε από τους φίλους παράγοντες να διεκδικήσουμε η να απαιτήσουμε δικαιοσύνη.
Δεν μπορούμε να είμαστε 120 κομπάρσοι σε ένα έργο με 5-6 πρωταγωνιστές. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα είναι παρτίδα μπρίτζ…
Ας την παίξουν μεταξύ τους…
Ζητάμε να επικρατήσει η λογική γιατί η λάθος δράση θα φέρει λάθος αντίδραση….
Καλά κούλουμα σε όλους…
Εμείς επειδή μιλήσαμε με αυτούς που έπρεπε ξέρουμε ότι η πολιτεία έχει σωστές θέσεις και καλές προθέσεις. Ελπίζουμε να βοηθήσει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.
Δεν πρέπει να χαθεί η μπάλα…».

Related posts

Ασταμάτητη ενίσχυση!

Κωνσταντίνος Περούλης

Ανακοίνωσε τον γκολκίπερ Λέτσο ο Αήττητος Σπάτων

Abola Team 2

Αποκαταστάθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις από τον ΟΦ Ιεράπετρας με την Παλαιόχωρα

Abola Team 2