free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Αποκτά τον Χρήστο Φάρο από τη Διάνα για τρεις μήνες

Προσωρινή αλλαγή «στέγης» για τον Χρήστο Φάρο.

Ο άσος της Διάνα Ηλιούπολης, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα για τους επόμενους τρεις μήνες στην άλλη ομάδα του Δήμου, τον Γ.Σ. Ηλιούπολης ο οποίος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διάνα, ο Φάρος έχει συμφωνήσει με την Ηλιούπολη και έχει επίσης συμφωνηθεί τον Ιούλιο να επιστρέψει στην ομάδα του.

Ο λόγος της μεταγραφής αυτής δε δείχνει να είναι άλλος από τα όσα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αυτή τη δύσκολη περίοδο και ο πρώτος σκόρερ της Διάνα έχει ανάγκη να παίξει όσο περισσότερο ποδόσφαιρο γίνεται, από τη στιγμή που τα τοπικά δεν δείχνουν πως δεν θα επανέλθουν, σε αντίθεση με τη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση – «αποχαιρετισμός» της Διάνα:

«Ο Χρήστος Φάρος, ένα από τα πιο σπουδαία στελέχη της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Διάνα Ηλιούπολης θα συνεχίσει για τρεις μήνες την καριέρα του στον ΓΣ Ηλιούπολης. Ο Χρήστος συμφώνησε με τον γειτονικό σύλλογο και θα αγωνιστεί στην Γ Εθνική κατηγορία.

Τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα δεδομένα της συμφωνίας ανάμεσα στα τρία μέρη (παίκτης και οι δυο σύλλογοι) θα επιστρέψει στην Διάνα.

Όλα αυτά είναι απόρροια των όσων κωμικοτραγικών συμβαίνουν στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού εν καιρώ πανδημίας, εκεί όπου όλα είναι κλειστά έσω και 5 μήνες χωρίς χρονικό ορίζοντα επιστροφής στο γήπεδο. Ο Χρήστος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Διάνα στα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου που η ομάδα πρόλαβε να δώσει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020».

Related posts

Δύο στα δύο με Γιάννη Παπαδημητρίου τα Πετράλωνα, 2-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Διπλό… χτύπημα από τη Λαύρα Αργυρούπολης!

abola10

Επένδυση με Κλάους ο Αιολικός

Abola Team 3