free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Ανακοίνωσε τον νεαρό και ταλαντούχο Παναγιώτη Μητσόπουλο

Σε άλλη μία προσθήκη ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αιολικός ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγο τον Παναγιώτη Διηνέκη Μητσόπουλο.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, καταφθάνει στη Μυτιλήνη από την Καραμπάκ Βιέννης στην οποία πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ενώ έχει επίσης περάσει από Λειψία (!), Δυναμό Δρέσδης, Βικτόρια Κολωνίας και Παναθηναϊκό, παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του.

΄Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το ποδοσφαιρικό υπόβαθρο του Μητσόπουλου είναι καθαρά γερμανικό και έχει τιθασευτεί μέχρι τώρα στην καριέρα του σε μεγάλες ομάδες.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Διηνεκή Μητσόπουλου.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός, που προέρχεται από την αυστριακή FC Mauerwerk όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έχει πάρει γερμανικές ποδοσφαιρικές βάσεις στην γερμανική Λειψία (RB Leipzig 2015-2017), μετά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Στη Γερμανία, αγωνίστηκε επίσης στην FC International Leipzig (2016-17), στη Δυναμό Δρέσδης (2017-18 και 2018-19) και στη Βικτόρια Κολωνίας ΙΙ (2019-2020) με την οποία είχε 10 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ.

Παναγιώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια του Αιολικού μας»!

Related posts

Και με τη βούλα ο Καρακούτσης στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

«Παρελθόν» ο Κώστας Βασιλείου από τον Διαγόρα

Abola Team 2

Κωτσοβός για την ΑΕ Μυλοποτάμου: «Όταν δεν χάνεις δεν βλέπεις αν υπάρχουν προβλήματα»

Abola Team 2