free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Α.Ο. Βύρωνα: Η πρόταση για την παράταση δύο κατηγοριών με όρια ηλικίας

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σκέφτεται να καταθέσει στην ΕΠΣΑ ο Α.Ο. Βύρωνα, μετά τις τελευταίες αποφάσεις, ψάχνοντας ταυτόχρονα υποστηρικτές (ήδη συμφωνεί μαζί του ο Γ.Σ. Καισαριανής, όπως δήλωσε επίσημα), η οποία συμπεριλαμβάνει δύο ξεχωριστές κατηγορίες ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη, αφορά τα παιδιά που είναι γεννημένα μετά το 2000 και η δεύτερη αυτούς που έχουν κλείσει τα 37 τους χρόνια. Η πρόταση του Βύρωνα, μιλάει για παράταση ενός έτους για την κατηγορία των μικρών και για την κατηγορία των 37άρηδων, καθώς θεωρεί πως αυτά τα δύο πρωταθλήματα αδικούνται περισσότερο από τα υπόλοιπα, από την όλη κατάσταση.

Το δελτίο τύπου:

«Όπως φαίνεται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ δεν θα ξεκινήσουν και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δέχεται ένα τεράστιο πλήγμα. Εμείς στον Α. Ο. ΒΥΡΩΝΑ παίρνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε κάτι που θα αμβλύνει την αδικία που θα υποστούν δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών. Οι γεννημένοι το 2000 και αυτοί που συμπληρώνουν τα 37 χρόνια. Προτείνουμε λοιπόν να δωθεί παράταση ενός έτους και στις δυο κατηγορίες. Οι μεν γεννημένοι το 2000 να παίξουν και στο νέο πρωτάθλημα ως μικροί και αντίστοιχα να δοθεί ένας ακόμη χρόνος στους 37άριδες.
Πιστεύουμε ότι είναι εφικτό και κυρίως δίκαιο για τους αθλητές.
Το θέτουμε υπόψη όλων των σωματείων μέσω αυτού του δελτίου τύπου και ταυτόχρονα δεσμευόμαστε να το καταθέσουμε επίσημα και στην ΕΠΣΑ.
Τα παιδιά και οι αθλητές στο επίκεντρο.
Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα».

Related posts

Ηρωική νίκη το Ρουφ που φουλάρει για άνοδο-Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα με εννέα παίκτες νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τους Τράχωνες: Ρεπορτάζ Κώστας ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ

Abola Team 3

Δεν πάνε πουθενά Ποζίδης και Πάλλας!

abola10

Ένσταση για Μπιτσάνη η Ηλιούπολη

abola10