free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Εθνικός Πειραιώς: Ανακοίνωσε τέσσερις (!) νέες μεταγραφές!

Η προετοιμασία των παικτών του Εθνικού συνεχίζεται κανονικά και, όπως το καλοκαίρι, έτσι και τώρα, τα φιλικά παιχνίδια προσφέρονται για δοκιμές σχημάτων και παικτών και όχι για δημιουργία εντυπώσεων, θετικών ή αρνητικών.

Την εποχή των καταστροφικών επιπτώσεων του κορονοϊού στην υγεία και την οικονομία, η επικοινωνία περιττεύει και μετράει η ουσία που είναι η ανταπόκριση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επανέναρξης της Γ΄ Εθνικής, που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες διακοπής.

Ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος η διοίκηση του Εθνικού ανακοινώνει και την απόκτηση του τερματοφύλακα, Μανώλη Μανωλικίδη και τρεις ακόμα προσθήκες, των Άγγελου Δράκου, Δημήτρη Λάιου και Κυριάκου Λιούτα.

Ο Μανώλης Μανωλικίδης γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1997 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ατρομήτου και του Απόλλωνα.

Στη συνέχεια απέκτησε εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα τόσο του Ιωνικού όσο και του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων, που αγωνιζόταν στον 2ο όμιλο της κατηγορίας την περίοδο των σπουδών του Μανωλικίδη στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. Μετά από μία σεζόν στον Αθηναϊκό, ο Μανωλικίδης επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική το καλοκαίρι του 2020 και συγκεκριμένα με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης στον 4ο όμιλο της κατηγορίας.

Οι Άγγελος Δράκος και Δημήτρης Λάιος, γεννημένοι το 2001 και το 1998 έρχονται από τον Πανερυθραϊκό και τον Ηρακλή Χίου αντίστοιχα, ενώ ο Κυριάκος Λιούκας επιστρέφει από τον Περαμαϊκό στον Εθνικό.

Υπενθυμίζεται, ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Τάσος Λαζαρίδης και Βαγγέλης Αυλωνίτης, ενώ ο Παναγιώτης Λαδάς είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην Παναχαϊκή και αποχώρησαν οι Gabriel Dias και Τρυφιάτης.

Πηγή: kyanoleukos.gr

Related posts

Επιβεβαίωση του abola.gr για την μεταγραφάρα του Ατρόμητου Πειραιά με την απόκτηση του 20χρονου γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ιάσονα Γαβαλά!

Abola Team 3

Επαφές με Παπαζαχαρία το Αιγάλεω-Ο Αντώνης Τιρτιράκης στις ακαδημίες

Abola Team 3

Με Καμαρά-Σικαλιά ο Ιωνικός στην Κηφισιά

Ρένος Γιαμπουράς