free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική: Ενίσχυση στην επίθεση και την άμυνα με Σαπαλίδη και Πέττα, νέο πρόσωπο στο τμήμα σκάουτινγκ

Μεταγραφών συνέχεια στην Προοδευτική Νεολαία!

Η ομάδα του Κορυδαλλού, συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, μετά την απόκτηση του Άγγελου Σπανού τη Δευτέρα (22/3), καθώς σήμερα Τρίτη (23/3) ανακοίνωσε δύο νέους ποδοσφαιριστές εντός μόλις λίγων ωρών.

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Σαπαλίδης και ο Ηλίας Πέττας θα φορούν πλέον τη φανέλα της Προοδευτικής, αφού από σήμερα αποτελούν επισήμως ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και αναμένεται να προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ως στόπερ και διαθέτει πολλές παραστάσεις και εμπειρία.

Μαζί με τη μεταγραφή του Πέττα, η Προοδευτική ανακοίνωσε και την προσθήκη του Βασίλη Ιωαννίδη στο τμήμα σκάουτινγκ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:
  • «Ο πρόεδρος και το Δ συμβούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του στραικερ ΣΑΠΑΛΙΔΗ ΣΤΑΜΆΤΗ. προηγούμενες ομάδες του Ολυμπιακός αγ στεφ χαραυγη τραχωνες πας Γιάννενα μοσχατο. Καλώς ήρθες ΣΤΑΜΑΤΗ».

 

  • «Ο πρόεδρος και το Δ. Συμβούλιο ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού ΗΛΊΑ ΠΕΤΤΑ προηγούμενες ομάδες του Αγιαξ ταύρου παρ Άλιμος φωστήρας Αίας Σαλαμίνας ηλυσιακο Ήφαιστος μοσχατο. Καλώς ήρθες Ηλία. Επίσης απ σήμερα στο τμήμα σκαουτινκ της ομάδος μας που ηγείται ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΎΛΟΥ ΑΓΓ προστίθεται και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ γνωστός τεχνικός του πειραια».

Related posts

Μπορούσε τη νίκη, πήρε βαθμό στο «Ζηρίνειο» με Κηφισιά ο ΠΟΑ

Abola Team 2

Βλέπει Καραδήμο και Σταυρακόπουλο ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Rangers Est 1989: Ξεχάστε τα ημίμετρα

Abola Team 2