free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική: Επίσημη η μεταγραφή του Στεφανή και «προβιβασμός» για Ψηλοπάτη

Δύο νέες προσθήκες ανακοίνωσε η Προοδευτική!

Η ομάδα του Κορυδαλλού, προχώρησε στην απόκτηση του Χρήστου Στεφανή από την ΠΑΕ Καλλιθέα.

Ο 21χρονος αμυντικός, είναι κατάλληλος τόσο ηλικιακά, όσο και ποδοσφαιρικά για αυτό που «χτίζεται» στην Προοδευτική, αφού το σύνολο των Αντώνη Καλαμάκη και Γιάννη Δρακωνάκη είναι κυρίως νεανικό και ελπιδοφόρο.

Η δεύτερη προσθήκη της «Προο», ακούει στο όνομα Μιχάλης Ψηλοπάτης ο οποίος, μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου (οι δύο προαναφερθέντες προπονητές), προβιβάζεται στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, καθώς μέχρι τώρα βρισκόταν στην Κ-17.

Δίνεται λοιπόν η ευκαιρία, σε ακόμη ένα νεαρό και ταλαντούχο παιδί, «γέννημα-θρέμμα» του συλλόγου, να «λάμψει» και να δείξει τι αξίζει στην ανδρική ομάδα.

Όλα δείχνουν, πως στην Προοδευτική έχουν τη θέληση και την όρεξη να δώσουν ευκαιρίες σε όποιον πραγματικά το αξίζει, δίχως να μετρούν ηλικία και πείρα, γεγονός αξιοθαύμαστο.

Οι ανακοινώσεις:

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΉΣΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΉ ΑΜΥΝΤΙΚΟΎ. ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΜΟΣΧΆΤΟ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΈΑ. Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΆΝΕΤΑΙ ΤΗ. ΒΑΘΕΙΆ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΕΙ ΤΟΝ ΗΓΈΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΈΑ ΜΆΡΙΟ ΜΠΙΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΜΆΡΙΕ ΜΠΙΛΙΟ».

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΎ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΠ ΤΑ ΣΠΛΆΧΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΑΝΤ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ ΙΩΑΝ ΨΗΛΟΠΑΤΗ ΜΙΧΆΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΟΜΆΔΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΊ ΌΤΙ Ο ΜΆΙΚ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ Κ 17 ΟΜΆΔΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΗ ΤΑΛΈΝΤΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤ ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΌΜΕΝΟ ΤΜΉΜΑ ΑΠ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ».

Related posts

Ανέβαλε την «πρώτη» της η Τριγλία Ραφήνας

Abola Team 2

Καραβάς: Συνεχίζεται η ενίσχυση, ανακοίνωσε Σιάνο και Ροκάι

Γιώργος Ανανίδας

Επόμενο τεστ με Αγιο Ιερόθεο το Κερατσίνι

Abola Team 3