free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ανακοίνωσε τον Κιρτζιαλίδη ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι

Ακόμα ένας δανεισμός ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΑ σε ομάδα της Γ’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε.

Ο λόγος για τον άσο του Ηρακλείου, Κωνσταντίνο Κιρτζιαλίδη ο οποίος θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και του πρωταθλήματος, στον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος παίκτης από ομάδα των τοπικών, που πραγματοποιεί μία τέτοια κίνηση, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τα παιχνίδια και τα αγωνιστικά λεπτά σε μία τόσο περίεργη σεζόν.

Ο Φοίνικας, από την άλλη, πραγματοποιεί μία πολύ έξυπνη κίνηση για την επίθεσή του, αφού ο Κιρτζιαλίδης αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Φοίνικα, ευχαριστώντας τη νέα του ομάδα, αλλά και αυτήν στην οποία ανήκει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ να πετύχει τον στόχο του και την παραμονή στην κατηγορία.. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που ανήκω, το ΗΡΑΚΛΕΙΟ που εισάκουσαν την επιθυμία μου για να πάω δανεικός μέχρι το καλοκαίρι έτσι ώστε να έχω αγωνιστικά λεπτά και με άψογη συνεργασία δεν στάθηκαν εμπόδιο στο αίτημα μου.. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Φοίνικας Νέας Επιδαύρου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να τους δικαιώσω !!!».

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

«Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του 22χρονου ικανότατου επιθετικού Κων/νου Κιρτζιαλιδη ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο Κων/νος Κυρτζιαλιδης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερμη Ηρακλείου όπου ανήκε μέχρι το 2010, ενώ από το 2010 έως το 2018 ήταν μέλος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού με επαγγελματικό συμβόλαιο την τελευταία χρονια
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σεζόν στον Ασπροπυργο,Κερατσινι,Αχαρναϊκό, ενώ την φετινή σεζόν αγωνιστηκε στην ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΕΠΣ Αθηνων την ΑΕ Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε την ΑΕ Ηρακλείου για την συνεργασία της και τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Καλως ήρθες Κωνσταντινε,να εισαι υγιης με πολλες επιτυχίες!!».

Related posts

Υμηττός-Αίμος 8-0

Abola Team

Επεισοδιακό το ντέρμπι, η Θύελλα νίκησε τον Εθνικό (2-1)

Abola Team

Οι διαιτητές στην 4η και 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής-Αλλαγές στο πρόγραμμα του 7ου ομίλου

Abola Team 3