free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

ΕΠΟ-εκλογές: Θριαμβευτική εκλογή Ζαγοράκη!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη νέος πρόεδρος της ΕΠΟ!

Τον πρώην αρχηγό της εθνικής, ψήφισαν 66 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και βρέθηκαν και δύο λευκά.

Ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί έχοντας τη στήριξη των περισσότερων Ενώσεων, κάτι που αποδείχθηκε και στην πράξη μέσα από τη διαδικασία. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο Κωνσταντίνος Νίκας, απέσυρε την υποψηφιότητά του, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον Ζαγοράκη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποτελεί μια οικουμενική επιλογή, ο οποίος φέρεται να τυγχάνει της εμπιστοσύνης και του Big-4, ενώ υπενθυμίζουμε πως την υποψηφιότητά του είχε χαιρετίσει τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής έμειναν οι διεθνείς: Άγγελος Χαριστέας (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Λασιθίου).

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ εξελέγησαν οι «11» που είχαν τη στήριξη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Είναι οι (με τη σειρά που προκύπτει από τις ψήφους που πήραν): Στέργιος Αντωνίου Παναγιώτης Δημητρίου Γιώργος Χατζησαρόγλου Μάνος Γαβριηλίδης Δημοσθένης Κουπτσίδης Δημήτρης Μπουχλαριώτης Λεωνίδας Θωμαΐδης Παναγιώτης Παπαχρήστος Κλέαρχος Τζαφέρης Κυριάκος Φύτρας Άγγελος Δανιήλ.

Related posts

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Β. Γραμμένος!

Abola Team 3

Απόφαση-βόμβα: Θα υποβιβάζεται όποια ομάδα χρωστάει

Abola Newsroom

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε μέτρα για τον Covid-19 στα γραφεία της!

Abola Newsroom