free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Μεταγραφών συνέχεια και την Τρίτη (30/3)

Μεταγραφών συνέχεια στη Γ’ Εθνική και την Τρίτη (30/3).

Αρκετές ήταν οι ομάδες που συνέχισαν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους εν ‘όψει της επανεκκίνησης του Απριλίου.

Και πάλι πολλά τα νέα πρόσωπα, με μερικές ομάδες να έχουν γίνει πια…συνηθισμένες στις ανακοινώσεις νέων παικτών, αφού προσπαθούν να καλύψουν το όποιο κενό πιστεύουν πως μπορεί να τους δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Άγιος Ιερόθεος

Τον 27χρονο κεντρικό μέσο, Παύλο Χριστούλη ανακοίνωσε η ομάδα από το Περιστέρι, ο οποίος “μετακόμισε”… δίπλα, αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Πετρούπολης όπου και έκλεισε δύο χρόνια καριέρας, συμπληρώνοντας 32 συμμετοχές.

Α.Ο. Καραβάς

Ο 26χρονος αμυντικός, Πάρης Δουμουράς θα αγωνίζεται πλέον στον Πειραιά, για λογαριασμό του Καραβά και διαθέτει ήδη αρκετή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί σε πάνω από τέσσερις ομάδες στη Γ’ Εθνική.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η ομάδα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, ενημέρωσε, πως όλα τα ράπιντ τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης τη Δευτέρα (29/3) το πρωί, βγήκαν αρνητικά.

Κερατσίνι

Δύο μεταγραφές κατάφερε να ολοκληρώσει εντός της περασμένης ημέρας το Κερατσίνι, ανακοινώνοντας πρώτα τον νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Δημοσθένη Κούρτη ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τμήματα υποδομής πολύ μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Ιωνικός), ενώ έχει περάσει και από τον Χαραυγιακό.

Το μεγάλο «μπαμ» ωστόσο, ήρθε με τη βραδινή ανακοίνωση του Μανώλη Λύγκου.

Ο 36χρονος σέντερ φορ, αφού συμφώνησε πρώτα σε όλα με τον Μάκη Αποστόλου, θα αγωνίζεται με τα «ροσονέρι» χρώματα, κουβαλώντας μία τεράστια καριέρα και εμπειρία στις «πλάτες» του, πράγμα που αναμένεται να βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα του 8ου ομίλου.

Γ.Σ. Μαρκό

Τρεις (!) νέους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Μαρκό τη μέρα που μας πέρασε, συνεχίζοντας απτόητα να ενισχύει το ήδη ποιοτικό της ρόστερ.

Ο πρώτος που ανακοινώθηκε, ήταν ο Νικόλας Γκούρας ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός (κυρίως, αλλά όχι μόνο), είναι μόλις 19 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη Βούλας.

Μία ώρα αργότερα, επίσημη έγινε η απόκτηση του Δημήτρη Κοβάνη από τον Παλληνιακό, οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και αντικαθιστά άμεσα τον Χρήστο Σάμιο που αποχώρησε για να αγωνιστεί στην Καλλιθέα.

Ο Δημήτρης έχει περάσει και από την ΕΠΣΑ και την Αγία Παρασκευή όπου και σημείωσε 47 (!) γκολ σε δύο μόλις σεζόν, γεγονός που σίγουρα εντυπωσιάζει και δημιουργεί προσδοκίες.

Τρίτη και τελευταία μεταγραφή της μέρας για τη Μαρκό, ήταν 20χρονος στόπερ, Βασίλης Κατσάρας ο οποίος κατέφθασε από τους Αγίους Αναργύρους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δύο τελευταίοι τέθηκαν άμεσα στη διάθεση του Λουκά Καραδήμου και προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ένωση Ερμιονίδας

Διπλή ενίσχυση και για τους Πελοποννήσιους, καθώς ανακοινώθηκαν δύο ποδοσφαιριστές από τον Παναργειακό.

Ο Ρέμος Μαρίνης ήταν η πρώτη ανακοίνωση της Ερμιονίδας, με τον πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή να μην αλλάζει…στέγη, αλλά φανέλα.

Ο δεύτερος, είναι 26 ετών, Βούλγαρος και ακούει στο όνομα Πέτκο Μλάτζοφ, ενώ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Με τον Μαρίνη έφτασαν…παρέα στην Ερμιονίδα, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, αγωνίζονταν μέχρι πρότινος μαζί στους συντοπίτες.

Κορωνίδα Κοιλάδας

Τον 33χρονο σέντερ φορ, Θανάση Σαλταπίδα ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Τροιζηνιακό.

Ο έμπειρος επιθετικός, έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική και έχει γνωρίσει την κατηγορία μέσα έξω και στην ομάδα της Κοιλάδας, έχουν την πεποίθηση πως θα βοηθήσει τα μέγιστα στο να φτάσουν τους φετινούς τους στόχους.

Related posts

Νίκη ανόδου ο Εθνικός, 1-0 την Προοδευτική

Abola Team 2

Ισόπαλο με σκορ 1-1 το Αιγάλεω απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου

Abola Team 2

Στην Ηλιούπολη ο Πέτρος Λεβέντης

admin