free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΠΟ

Γ’ Εθνική: Μέχρι τις 16/4 οι μεταγραφές, όλα τα νέα πρόσωπα της Τετάρτης (31/3)

Παράταση των μεταγραφών για τα ερασιτεχνικά σωματεία μέχρι τις 16 Απριλίου, ανακοίνωσε η ΕΠΟ τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/3), πράγμα που σημαίνει πως οι ομάδες της Γ’ Εθνικής μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, μέχρι τα μέσα του νέου μήνα που μπήκε σήμερα.

Κάπως έτσι, η χθεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση από τις άλλες και οι ομάδες της κατηγορίας συνέχισαν να ανακοινώνουν νέα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να τις βοηθήσουν στο πολύ δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Γ.Σ. Μαρκό

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο Μαρκόπουλο, για να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μανωλιά.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, επιστρέφει δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του, ερχόμενος τώρα από τους Αγίους Αναργύρους και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, τόσο με την ποιότητα, όσο και με την εμπειρία του.

Αργά το βράδυ, η Μαρκό ανακοίνωσε και τον μικρό, Αριστείδη Κοκοτσάκη. Ο 18χρονος, αγωνίζεται στην άμυνα, κυρίως ως φουλ-μπακ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανερυθραϊκός.

Προοδευτική

Δύο μεταγραφές μαζί ολοκλήρωσε η «Προο» το μεσημέρι της Τετάρτης, ανακοινώνοντας τους εξαιρετικά ταλαντούχους, Μάριο Περλέσι και Γιάννη Πανίδη.

Ο πρώτος, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και είναι μόλις 20 χρονών, ενώ ο δεύτερος είναι 23, αγωνίζεται σαν φουλ-μπακ και μέχρι πρότινος βρισκόταν στη Διάνα Ηλιούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο σύλλογος ενημέρωσε σχετικά με τα εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού λίγες ώρες μετά, αναφέροντας πως όλος ο οργανισμός εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός.

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου

Την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού Χρήστου Καπλατζή από τον Πανναυπλιακό, ανακοίνωσε ο Φοίνικας.

Ο Καπλατζής αποτελεί έναν πολύ έμπειρο στόπερ, ο οποίος έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Γ’ Εθνικής, γνωρίζει την κατηγορία πολύ καλά και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Αίας Σαλαμίνας

Ο 19χρονος ταλαντούχος αμυντικός, Βασίλης Μπέκος, ανακοινώθηκε από τον Αίαντα, ερχόμενος από τους Αγίους Αναργύρους.

Αιολικός Μυτιλήνης

Τον 21χρονο αμυντικό μέσο, Δημήτρη Κέντρο από τον Αίαντα Σαλαμίνας, ανακοίνωσε ο Αιολικός την Τετάρτη, με τον ίδιο να έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της Κέρκυρας, έχοντας εκεί αγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Και ο Αιολικός δεν σταματάει εκεί.

Το πρωί της Πέμπτης (1/4), ανακοινώθηκε η απόκτηση του 16χρονου Μυτιληναίου, Παναγιώτη Σαλτογιάννη. Ο Παναγιώτης αγωνίζεται ως στόπερ και προήλθε από τη RUSH Αναγέννηση Γέρας.

Τέλος, ο Αιολικός ενημέρωσε, πως «Αρνητικές για ακόμα μία εβδομάδα ήταν οι εξετάσεις κορονοϊού, στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες του Αιολικού, τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Ένωση Ερμιονίδας

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ερμιονίδα, καθώς αυτή τη φορά ανακοίνωσε τον νεαρό, Γρήγορη Ιβάνοφ ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πολύ πρόσφατα στον ΟΦ Ηλιόκαστρου, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της ίδιας της Ερμιονίδας.

Κορωνίδα Κοιλάδας

Στην απόκτηση του Γιάννη Κοτσοβού προχώρησε η Κορωνίδα, ανακοινώνοντας επίσημα τον 21χρονο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συλλέξει πολύτιμη εμπειρία, αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική (Α.Ο. ΔιαβολιτσίουΝαύπλιο 2017 και Πελλάνα).

Πανναξιακός

Στην απόκτηση ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά συνολικά 6 ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα του Πανναξιακού, ενισχύοντας κατά πολύ το ήδη υπάρχον ρόστερ, εν όψει της επανεκκίνησης της Γ’ Εθνικής.

Την φανέλα της ομάδας της Νάξου θα φορέσουν οι Σταμάτης Πρεβόλης, Μιχάλης Ευριπιώτης, Μανώλης Παπασταματίου, Γιάννης Ζανελάρης, Ματθαίος Μανδηλαράς και Γιάννης Κατσουρός.

Δείτε αναλυτικά, τις νέες μεταγραφές του Πανναξιακού ΕΔΩ.

Related posts

Σε συζητήσεις με Αθανασίου ο Ιάλυσος

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Γιαλαμίδη, Μανιδάκη ο Αμβρυσσέας Διστόμου

Abola Team 2

Ακράτητος: «Κύριοι, εφαρμόζετε ό,τι σας συμφέρει, δεν βρέχει, σας φτύνουν!»

Γιώργος Ανανίδας