free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι μεταγραφές των αθηναϊκών ομάδων στην Α’ Εθνική Γυναικών

Αρκετές μεταγραφές πραγματοποίησαν οι τρεις από τις τέσσερις αθηναϊκές γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου που μετέχουν στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών. Συγκεκριμένα:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ατρόμητος Αθηνών πήρε την έμπειρη ποδοσφαιρίστρια ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ (ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011), την επίσης έμπειρη παίκτρια ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΡΟΖΗ (στόπερ), η οποία έπαιζε στον Εθνικό. Νέες προσθήκες αποτελούν η 16χρονη ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΛΕΛΗ (μέσος, Παιανικός και Αγία Παρασκευή), η ΚΑΤΕΡΙΝΑ  ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (κεντρική αμυντικός ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ) και η ΕΦΗ ΣΟΥΡΑΔΟΥ (Ατρόμητος Αθηνών, Αγία Παρασκευή, ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας).

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Στην απόκτηση της έμπειρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΜΥΛΩΝΑ που αγωνίζεται τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή προχώρησε η ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας από την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου. Επιπλέον, επέστρεψαν στον σύλλογο τόσο η τερματοφύλακας ΑΝΤΙΓΟΝΗ BAΪΤΣΗ όσο και η ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΤΖΑΚΑ, οι οποίες αγωνιζόντουσαν στον ΑΟ Ιάσων Ιλίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ

Η ΝΑΝΑ ΠΛΕΞΙΔΑ που την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε με την ομάδα του Α.Ο. Περσέα Σύρου, επέστρεψε στα γνώριμά της λημέρια έχοντας 7ετή ποδοσφαιρική πορεία στην Ολυμπιάδα Υμηττού (2012-2019). Επίσης, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας η πολλά υποσχόμενη 15χρονη επιθετικός ΝΑΓΙΑ ΒΕΝΙΑΜΙΝ, η οποία την περίοδο 2019-2020 αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ με τον ΑΟ Τραχώνων Αλίμου με 19 γκολ. Ακόμη, αποκτήθηκε και η 17χρονη (2004) αριστεροπόδαρη ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, που αγωνίζεται στον χώρο του κεντρικού άξονα και από τον Ιανουάριο του 2020 ανήκε στον Α.Ο. Πήγασος Θριασίου.

Related posts

Τιμητική βράβευση γυναίκας προέδρου για την κατάκτηση του Νταμπλ με την ομάδα του Π.Ο.Α.Λ

Abola Team 3

Παίρνει τον Βραζιλιάνο παικταρά η Γιουνάιτεντ από την Μπάρτσα

Abola Team 3

Μήνυση και σφοδρή επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στον δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο

Abola Team 3