Η Κωνσταντίνα Κορομπίλια η οποία φέτος θα αγωνιζόταν με τον Φωστήρα Καισαριανής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή, όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια και θα ενισχύσει την ομάδα στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Η 28χρονη ποδοσφαιρίστρια μιλώντας στο Αbola Sport για την μετακίνησή της στο συγκρότημα του Γιάννη Χαραλαμπίδη, ήταν ξεκάθαρη: “Είμαι χαρούμενη που θα ξαναβρεθώ στο γήπεδο με παλιές μου συμπαίκτριες και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου ευατό για να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί όσο πιο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ήθελα εδώ όμως να διευκρινίσω ότι ο λόγος που πάω στην Αγία Παρασκευή είναι ότι φέτος δεν θα γίνουν τα Πρωταθλήματα της Β’ και Γ’ Εθνικής Γυναικών κι εννοείται ότι με τη λήξη της φετινής σεζόν θα επιστρέψω στον Φωστήρα Καισαριανής”.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNo