free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανιώνιος: Στα «κυανέρυθρα» Γιάννης Αφουξενίδης και Αλέξης Κούτσιας

Στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Πανιώνιος, λίγες μόλις ημέρες πριν την επίσημη επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο Ιστορικός ολοκλήρωσε εντός ενός 24ώρου τις μεταγραφές των Γιάννη Αφουξενίδη και Αλέξη Κούτσια.

Ο πρώτος, αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, είναι 31 ετών και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πάρα πολλές παραστάσεις και εμπειρίες,

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Σουρμένων, ενώ το 2009 έπαιξε στην Κ20 του Πανιωνίου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στον Εθνικό.

Ο Αφουξενίδης, έχει παίξει ακόμη σε Αστέρα Ιτέας, Ζάκυνθο, Καλλιθέα, Τριγλία Ραφήνας, Αστέρα Βάρης, Δόξα Βύρωνος, Άγιο Δημήτριο, Αθηναϊκό και Κορωπί πριν επιστρέψει στα Σούρμενα.

Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό με τη φανέλα των Ουίπεστ και Κόζιτσε.

Ο νεαρός και εξαιρετικά ταλαντούχος, Αλέξης Κούτσιας από την άλλη, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κ19 του Παναθηναϊκού και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι ανακοινώσεις των «κυανέρυθρων»:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Αφουξενίδη // @giannis_afouxenidis welcome to PANIONIOS family».

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή Αλέξη Κούτσια από τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν. // @alexeskoutsias welcome to PANIONIOS family».

Related posts

Λύθηκε η συνεργασία με Δουκάκη και Πολυχρονόπουλο στο Αιγάλεω

Abola Team 3

Λεάλ: «Με τον Εργοτέλη στην Σούπερ Λιγκ»

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Ολοκληρώθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο – Αποστέλλεται στην επιτροπή λοιμωξιολόγων

Γιώργος Ανανίδας