free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Προοδευτική: «Πρόβλημα του Δήμου, της ΕΠΟ και του Καραβά που θα παίξουν!»

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Προοδευτική Νεολαία, ενημερώνοντας τον κόσμο πως την Κυριακή 11/4 και ώρα 16:00, αυτή θα είναι που θα αγωνιστεί στο γήπεδό της με τον Εθνικό και όχι ο Καραβάς με τον Α.Ο. Πυλί Κω.

Ο λόγος που το όλο θέμα ξεκίνησε, δεν είναι άλλος από το γεγονός πως η ομάδα από το Πυλί της Κω, έρχεται από πολύ μακριά και η καλύτερη λύση φαινόταν να είναι η χρήση του γηπέδου της Προοδευτικής για να φιλοξενήσει το ματς με “γηπεδούχο” τον Καραβά.

Ωστόσο, η ομάδα του Κορυδαλλού, όντας κάτοχος του γηπέδου, δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό και ενημέρωσε πως τη συγκεκριμένη ώρα και μέρα στην έδρα της, θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με τον Εθνικό.

Η ανακοίνωση της «Προο»:

«Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ. ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΉΡΞΕ ΜΕ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΡΈΝΤΗ ΔΕΧΘΉΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ Ο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ ΚΑΤΌΠΙΝ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ. ΉΡΘΕ ΛΟΙΠΌΝ Η ΏΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΛΌΓΩ ΤΟΥ COVID Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΝΑ ΣΥΜΠΈΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΉ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΑΟ ΠΥΛΙ ΚΩ. ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΓΗΠΕΔΟΎΧΟΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΊ ΑΠ ΤΟ 1956 ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΘΗΚΕ ΕΜΕΙΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΎΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΌΜΕΘΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΘΑ ΟΡΙΣΘΕΊ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΚΑ ΗΜΈΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΉ ΚΥΡΙΑΚΉ 11-04-2021 ΚΑΙ ΏΡΑ 16.00. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΘΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΌΤΙ Η ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΑΟ. ΠΥΛΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠ ΝΗΣΊ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΛΌΓΩ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΡΙΣ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙ ΚΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΊΞΟΥΝ. ΑΣ ΠΑΊΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ.. ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΌ.. ΧΛΟΟΤΆΠΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΏΣΑΜΕ.. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΩΝ… ΚΑΛΉ ΑΡΧΉ…».

Related posts

Γ. Κατσικογιάννης για την άνοδο του Αήττητου: «Τα ματς των μπαράζ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες»

Abola Team 2

Παρελθόν ο Κούκα

Κωνσταντίνος Περούλης

Εντυπωσιάζει η νέα εμφάνιση του Αιγάλεω

Abola Team 2