free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Πυθαγόρας – Αετός Λουτρών: Έμειναν στο 2-2 με το…buzzer beater του Κατσικά

Επέστρεψε στη δράση επισήμως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την αναμέτρηση Πυθαγόρας – Αετός Λουτρών να λήγει στο 2-2.

Το ματς

Ο Αετός Λουτρών μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα, δημιουργώντας διαδοχικές ευκαιρίες, με τον Θωμά Παπαδόπουλο στις κυριότερες εξ αυτών να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και τον Τσομπανέλλη να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν ένα επικίνδυνο σουτ στο 21ο λεπτό, που πέρασε ψηλά άουτ.

Η υπέροχη του Αετού Λουτρών καρποφόρησε στο 36ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Σεφουλάι και κεφαλιά του Δρακούλη, για το 0-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Αετός απείλησε με μια κεφαλιά του Πετρουζέλλη που έφυγε άουτ (49′), συνεχίζοντας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κρατώντας τους παίκτες του Πυθαγόρα μακριά από την περιοχή του Παπάζογλου.

Πάρα την υπεροχή της ομάδας της Λέσβου, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε και ο Πυθαγόρας την τιμώρησε ισοφαρίζοντας με κεφαλιά του Καρδύλα, μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Παπάζογλου στο 71ο λεπτό.

Ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μιχαλάκης πλάσαρε άουτ στο 80ο λεπτό κι αμέσως μετά ο Παπαδόπουλος σούταρε αμαρκάριστος ψηλά πανω από το δοκάρι. Ο Πυθαγόρας απάντησε με κεφαλιά του Αμερσώνη, που πέρασε ελάχιστα σουτ (85′).

Στο 86ο λεπτό, η ομάδα των Λουτρών κατάφερε να πετύχει το 1-2 με σκόρερ τον Άκη Μιχαλάκη, που μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια σούταρε δυνατά και έβαλε πάλι την ομάδα των Λουτρών μπροστά στο σκορ. Αλλά στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πυθαγόρας τιμώρησε την αμυντική επιπολαιότητα του Αετού, με τον Κατσικά να ισοφαρίζει σε 2-2 και τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως τη λήξη.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Μαρμαράς, Σεχάι (65′ Μπλέντης), Δριτσάκης (90′ Κοκκινάκης), Μπρένκα, Κάρσας, Σαπουνάς (90′ Χατζηανδρέου), Αμερσώνης, Κολυβάρης, Βελάνης (65′ Ιωαννίδης), Τσερβενάκου (90′ Κατσίκας), Καρδύλας

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ, (Διονυσάτος – Τσίγκας): Παπάζογλου, Ευαγγελέλλης, Μουτζούρης, Κριπιντίρης, Δρακούλης, Πετρουζέλλης, Τσομπανέλλης, Σεφουλάι (86′ Τοπάλι), Μιχαλάκης (90′ Μιχαλακέλλης), Χρυσάφης (80′ Καπταγιάννης), Παπαδόπουλος.

Πηγή: Sportlesvos.gr

Related posts

Ο Προπονητής του Καραβά Γιώργος Αντωνόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Ηλιόπουλος: «Γύρισα στο Γιούχτα εκεί που αγάπησα και αγαπήθηκα»

Abola Team 2

Ανανέωσε ο Καραγκούνης στον Τηλυκράτη

Abola Team 2