free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Λ. Καραδήμος: «Πρέπει να χτίσουμε προσωπικότητα – Τεράστιο σωματείο ο Πανιώνιος»

Μία δύσκολη χρονιά διανύει η Μαρκό στη Γ’ Εθνική, καθώς σε 4 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει 3 ισοπαλίες, μία ήττα και καμία νίκη.

Το έργο της ομάδας του Λουκά Καραδήμου, δεν αναμένεται καθόλου εύκολο ούτε αυτή την αγωνιστική, καθώς νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (18/4, 16:30) θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο του 6ου ομίλου Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο κ. Καραδήμος, παραχώρησε δηλώσεις αποκλειστικά στο abolasport, σχολιάζοντας την κατάσταση της ομάδας, την προηγούμενη αγωνιστική, τις μεταγραφές και την επερχόμενη αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Αυτό που θέλω να περάσω εγώ στα παιδιά, είναι ότι η Μαρκό πρέπει να έχει προσωπικότητα σαν ομάδα».

Αναλυτικά, η συνέντευξη του προπονητή της Μαρκό:

– Πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Άλλοι πιο έμπειροι και με παραστάσεις, άλλοι νεότεροι που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πως νιώθετε με το σύνολο που έχετε στα χέρια σας και πως είναι να προετοιμάζεις μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα;

«Ήρθαν μερικά παιδιά για να καλυφθούν κάποιες θέσεις στις οποίες είχαμε ανάγκη. Όλοι είναι καλοί παίκτες και δείχνουν, ότι πρόκειται να βοηθήσουν αρκετά.

Με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, κάναμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε τα κενά που είχαμε στο ρόστερ. Αρχίζουμε ήδη στην ομάδα να κοιτάμε το μέλλον, για αυτό θέλουμε αν πάνε όλα καλά, να έχουμε μία βάση παιδιών νέων, ώστε να υπάρχει ένα καλό σύνολο και για του χρόνου.

Όλοι είναι απαραίτητοι, εγώ δεν κοιτάω “νέοι” και “μεγάλοι”, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουμε θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες, κανένας δεν περισσεύει και όλοι είναι χρήσιμοι. Έχουμε μία 23άδα παιδιών που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά κανείς δεν είναι 100% έτοιμος. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους τραυματισμούς και όλα αυτά».

– Η ισοπαλία με τον Χαραυγιακό σήμαινε, ότι θα πρέπει να περιμένετε κι άλλο για να «γευτείτε» την πρώτη σας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, τι προσπαθήσατε να αποκομίσετε ως ομάδα για το μέλλον από αυτή την έντονη και δύσκολη αναμέτρηση;

«Μιλάμε για μία ομάδα (Χαραυγιακός) που είναι δομημένη εδώ και 2-3 χρόνια, οι ποδοσφαιριστές έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί και γνωρίζονται. Είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες ο Χαραυγιακός, για εμάς όμως, επειδή έχουμε αλλάξει εντελώς το ρόστερ και δεν είμαστε καλά βαθμολογικά, ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα μπορούσαμε να χάσουμε κιόλας μετά το 1-0, γιατί ανέβηκε πολύ ο Χαραυγιακός δικαιωματικά μετά το δικό του γκολ και με την καλή του ψυχολογία. Πήρα ωστόσο την ισοπαλία και για εμάς είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και μία δύσκολη συνέχεια».

– Επόμενη αναμέτρηση, εκτός έδρας απέναντι στον Πανιώνιο την Κυριακή (18/40). Ποιες είναι οι σκέψεις στην ομάδα για αυτό το ματς και πώς πιστεύετε ότι πρέπει να προσεγγίσετε το συγκεκριμένο παιχνίδι;

«Δεν έχουμε το περιθώριο να λέμε, πως το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι σαν “τελικός”. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι σχεδόν μαζί βαθμολογικά και ταυτόχρονα έχουμε παιχνίδια με τους πρωτοπόρους, καθώς μετά τον Πανιώνιο παίζουμε και με την Ηλιούπολη εντός.

Τώρα όμως, παίζουμε με τον Πανιώνιο ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα, μία ομάδα πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι που είναι και αύριο, άλλο ένα παιχνίδι ξεχωριστό για εμάς και άλλο ένα παιχνίδι από το οποίο πρέπει να πάρουμε κάτι».

– Πως προετοιμάσατε στις προπονήσεις την ομάδα για ένα τόσο μεγάλο ματς;

«Προετοιμάζουμε πάντα την ομάδα βάσει του υλικού της. Σίγουρα κοιτάμε τον αντίπαλο τι προβλήματα και μειονεκτήματα μπορεί να έχει. Από εκεί και πέρα όμως, κοιτάμε εμείς προσωπικά πώς θα ανταπεξέλθουμε και πώς θα ετοιμάσουμε την ομάδα βάσει των στοιχείων που διαθέτουμε.

Φυσικά, σεβόμαστε την κάθε ομάδα, αλλά αυτό που θέλω να περάσω εγώ στα παιδιά, είναι ότι η Μαρκό πρέπει να έχει προσωπικότητα σαν ομάδα, ώστε να μπορεί να έχει και τα δικά της στοιχεία».

Related posts

Ανανέωσε και ο Πυθαρούλης με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 3

Πήρε Κούπα η Παλαιόχωρα

Abola Team 2

Αίσθηση με Ηλιόπουλο ο Ερμής Ζωνιανών!

Abola Team 2