free page hit counter
16.3 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2025
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Αιολικός: Νέος βοηθός προπονητή, ανακοινώθηκε ο Βαγγέλης Σπανός

Μία νέα προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, ανακοίνωσε ο Αιολικός Μυτιλήνης με τον Βαγγέλη Σπανό να αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή.

Ο κ. Σπανός, διαθέτει αρκετή εμπειρία ως πρώτος προπονητής στα τοπικά της Λέσβου, είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες RUSH Lesvos, ενώ έχει κερδίσει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων τη σεζόν 2014/15.

Επομένως, αντιλαμβανόμαστε πως ένας πραγματικός γνώστης του αθλήματος και ποδοσφαιρικός «εγκέφαλος» θα βρίσκεται πλέον δίπλα στον Δημήτρη Παπασπύρου.

Η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την προσθήκη του Βαγγέλη Σπανού στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βοηθού προπονητή.

Ο Βαγγέλης Σπανός έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε αρκετές ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου, ήταν επίσης Ενωσιακός προπονητής σε τρεις διαφορετικές περιόδους στις αναπτυξιακές ηλικίες, καθώς και Περιφερειακός προπονητής Αιγαίου, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων (2024-15). Είναι ακόμη τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της RUSH Lesvos.

Βαγγέλη, καλώς ήρθες και πάλι στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού».

Related posts

Δηλώσεις του αρχηγού του Αστέρα Βάρης Θανάση Μάγγου μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού

Τάσος Ζαφειρίου

Στον Ασπρόπυργο και ο Πρίκας!

Abola Team 2

Οι διαιτητές στην 3η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3