free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Με προπονητή τον Βασίλη Βόγλη και στο νέο Πρωτάθλημα ο Ιπποκράτης

Με “τιμονιέρη” τον Βασίλη Βόγλη θα ριχτεί στη μάχη και του νέου Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ο Ιπποκράτης. Οι Περιστεριώτες με τον εν λόγω προπονητή κέρδισαν την άνοδο στην δεύτερη τη τάξει ερασιτεχνική κατηγορία της Αθήνας και φέτος μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος ήταν μια από τις ομάδες που κέρδισε τις εντυπώσεις στην Β’ Αθήνας. Άν και νεοφώτιστη στην δεύτερη κατηγορία ήταν αήττητη (5 νίκες και 2 ισοπαλίες) στις επτά αγωνιστικές που διεξήχθησαν
Ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Διονύσης Γεροντής, μιλώντας για την επόμενη ημέρα του Περιστεριώτικου συγκροτήματος, εξήγησε: “Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλους και να πω ότι μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο και η αγωνιστική δραστηριότητα. Εύχομαι το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Όσον αφορά τώρα την καινούργια αγωνιστική χρονιά θα προχωρήσουμε με το ίδιο… λουκ, δηλαδή τον τεχνικό Βασίλη Βόγλη, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο κι έχει όμως ακόμη περισσότερα να δώσει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε εξίσου ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό”.

Related posts

Νίκος Σωτηρίου: “Στόχος της Άμιλλας η εδραίωση στην Β’ Κατηγορία”

Χρήστος Βλάχος: Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι

Ρένος Γιαμπουράς

Την πρώτη θέση τα αστεράκια του Ποσειδώνα Γλυφάδας στο τουρνουά της Βουλιαγμένης με προπονητές τους Πέτρο Φυλακούρη, Άρη Γκρίτζαλη, Βασίλη Ψωμάρα (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3