free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Το κοινωνικό πρόσωπο του Ορφέα Αιγάλεω

Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά ο Ορφέας Αιγάλεω, αφού προχθές αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Τιτόνη και τον αρχηγό της ομάδας Χρήστο Τιτόνη προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε άπορες οικογένειες και σχεδόν ένα τόνο καπάκια στο Σύλλογο Αγάπη – Φροντίδα Ζωής για τη δημιουργία αναπηρικών αμαξιδίων.
Το Δελτίο Τύπου του Ορφέα Αιγάλεω:
“Τα τελευταία χρόνια ο Ορφέας Αιγάλεω συνεχίζει να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και συνεργασία ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα προστασίας και να συμπαρασταθούμε σε όσους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ανάγκες.
Προχθές το απόγευμα είχαμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας προσφέροντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων για άπορες οικογένειες και σχεδόν ένα τόνο καπάκια στο Σύλλογο Αγάπη – Φροντίδα Ζωής για τη δημιουργία αναπηρικών αμαξιδίων.
Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Σάμιο για την συνεργασία μας σε αυτό το κοινωνικό έργο, αλλά ακόμα περισσότερο τους φίλους του Ορφέα που είναι δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα σε κάθε της προσπάθεια και δραστηριότητα”.

Related posts

Ο “παλιός” της Πέρα Κλουμπ Γιάνννης Σμυρνιωτάκης

Τάσος Ζαφειρίου

Παρελθόν ο Σταθακόπουλος από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Συνεχίζει ο Σταύρος Νάτσης στον Α.Ο. Ιλίου