free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Δ. Πάπιος: «Δεν πρόκειται να αλλάξω προπονητές και ποδοσφαιριστές σαν τα πουκάμισα»!

Στην πρώτη του ήττα εντός έδρας μετά από δυόμισι χρόνια υπέπεσε το απόγευμα της Τετάρτης (12/5) ο Αστέρας Βάρης, καθώς ηττήθηκε με 2-3 από τον Πανελευσινιακό.

Τα δύσκολα για τη Βάρη ξεκίνησαν από το 22′, όταν δέχθηκε το δεύτερο γκολ και την ανατροπή (1-2 το σκορ εκείνη τη στιγμή), ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο στο 30′ (κόκκινη στον Δημητρόπουλο για χέρι).

Ωστόσο, η ομάδα του Μιχάλη Κατσίκα έδειξε το μαχητικό της πνεύμα και ισοφάρισε στο 60′ με τον Κοφσανίδη, μόνο για να δει τον Αρβανιτάκη να κερδίζει το ματς για την Ελευσίνα στις καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Βάρης, κ. Δημήτρης Πάπιος μίλησε αποκλειστικά στο abolasport μία μέρα μετά το ματς και έγινε απολύτως κατανοητός όσον αφορά τα σχέδια και τους στόχους της ομάδας.

Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά από ερώτησή μας για το αν θα υπάρξουν αλλαγές άμεσα στην ομάδα, πως «Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι πουκάμισα»!

Αναλυτικά, όσα μας ανέφερε:

«Στόχος μας ήταν και παραμένει να πρωταγωνιστούμε. Πάντα όμως, με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που αρμόζει σε αυτόν τον σύλλογο.

Εγώ είμαι μίας διαφορετικής νοοτροπίας. Όταν κάναμε το σχεδιασμό για τη σεζόν, είπαμε πως θα πορευτούμε με αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες. Μερικά άσχημα αποτελέσματα δεν πρόκειται να το αλλάξουν αυτό. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στο πρότζεκτ, με το υλικό που διαθέτουμε.

Θέλω να γίνει γνωστό, πως ο Δημήτρης ο Πάπιος δεν αλλάζει τους προπονητές και τους παίκτες σαν πουκάμισα. Είναι άνθρωποι στους οποίους πιστεύουμε και δεν πρόκειται να κάνω αλλαγές κάθε εβδομάδα, επειδή ήρθαν μερικά ατυχή αποτελέσματα, όπως ήρθαν.

Σεβόμαστε τον σύλλογο και δείχνουμε με κάθε τρόπο πως διαθέτουμε αξιοπρέπεια και σεβασμό και με αυτά πορευόμαστε.

Έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές, αν έρθει η πρώτη θέση έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, διότι θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και πάντα με γνώμονα τη νοοτροπία και την ιδιοσυγκρασία μας».

Related posts

Ανανέωση της συνεργασίας της Θύελλας Καμαρίου με τον γκολτζή Kωνσταντίνο Ερρίκο

Abola Team 3

Τριγλία Ραφήνας-Θύελλα Ραφήνας 1-2

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (7/1) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3