free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη-σωτηρία ο Χαραυγιακός (3-1 την Προοδευτική) με χατ-τρικ του Κασσιανού

Με χατ τρικ του Δημήτρη Κασσιανού (16′, 42′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και 73′) ο Χαραυγιακός επιβλήθηκε με 3-1 της Προοδευτικής στην Ηλιούπολη, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική.
Βέβαια οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 42′, αφού ο  Βαλιουτής ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή τον Κασσιανό και είδε την 2η κίτρινη κάρτα, εξέφρασαν πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Επίσης, η Προοδευτική στάθηκε άτυχη στο 78′ αφού δεν αξιοποίησε με τον Σαπαλίδη το πέναλτι που κέρδισε (η μπάλλα κατέληξε στο δοκάρι). Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Νέρες με κεφαλιά στο 34′.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Βακερλής, Κάρδαρης, Παρασκευόπουλος Π., Κουτσοποδιώτης, Μαραγκουδάκης, Κούτρας, Κασσιανός (83′ Τζανέτος), Κουκοβίνης (83′ Ντούνης), Πλούμης (59′ Αλσίνιο), Κουτσούμπας (72′ Τρυφιάτης), Παρασκευόπουλος Ορ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Τσουκαλάς, Βαλιουτής, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Τζανιδάκης (46′ Αποστόλου), Γκόγκα, Σαπαλίδης, Θεοδωρίδης (18′ λ.τρ. Σπανός, 62′ Ντιρμίσι), Νέρες (64′ Βύρης).

Related posts

Τέλος ο Τσιγκούλης από την Μαρκό!

Abola Team

Μαρκό: Ευχάριστα τα νέα, αρνητικός στο μοριακό τεστ ο τρίτος ποδοσφαιριστής

Γιώργος Ανανίδας

Λ. Καραδήμος: «Πρέπει να χτίσουμε προσωπικότητα – Τεράστιο σωματείο ο Πανιώνιος»

Γιώργος Ανανίδας