free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σαρωτικές αλλαγές στον Μικρασιατικό

Σαρωτικές αλλαγές σημειώθηκαν στον Μικρασιατικό, αφού οι δύο ισχυροί άνδρες του συλλόγου Ηλίας Μιχαηλίδης και Δημήτρης Αναγνώστου αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας, του ανδρικού τμήματος και της ακαδημίας στον Κώστα Σταμπουλίδη.
Ο επί μια δωδεκαετία και πλέον μακροβιότερος προπονητής σε ερασιτεχνική ομάδα της Αθήνας, αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού διευθυντή του συλλόγου. Με αυτόν τον τρόπο οι Μιχαηλίδης και Αναγνώστου έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο, του οποίου το έργο και η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον Μικρασιατικό, είναι ανεκτίμητη.
Έτσι πλέον τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα κάτω από την “ομπρέλα” του Κώστα Σταμπουλίδη.
Το Δελτίο Τύπου του Μικρασιατικού
Με γνώμονα πάντα την βελτίωση και την πρόοδο του Μικρασιατικού, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζοντας την πολύχρονη, αλλά και υπερπολύτιμη προσφορά του Κώστα Σταμπουλίδη, αποφασίσαμε την αναβάθμιση του ρόλου του, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα γενικού διευθυντή της ομάδας.
Ο πρώην πλέον προπονητής μας παίρνει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας με σκοπό να την οργανώσει ακόμη καλύτερα και να την φθάσει στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Στην ουσία παίρνει τα κλειδιά του μεγάλου αυτού οικοδομήματος και θα έχει να κάνει τόσο με την ευθύνη της λειτουργίας και ανάπτυξης της ανδρικής ομάδας όσο και των πολυάριθμων τμημάτων υποδομών της.
Οι περισσότερες άν όχι όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται πλέον από τον ίδιο είτε πρόκειται για προπονητές, είτε για ποδοσφαιριστές, ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. Ο Κώστας Σταμπουλίδης έχει τις γνώσεις, τα προσόντα, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Θεωρώντας σίγουρη την επιτυχία του θέλουμε να του ευχηθούμε Υγεία και Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο του”.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (20/11/22)

Abola Newsroom

Αλέξανδρος Κινδιλίδης στην εκπομπή του Abola.gr στο HIGH TV Abola ΜΕ ΜΠΑΛΑ: “Δεν έχουν τελειώσει ακόμα οι μεταγραφές για την Αθηναϊδα”

Abola Team 3

Αθηναϊδα-ΑΟ Περιστερίου 0-4

Abola Team 3