free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Επανέναρξη αύριο Δευτέρα για την Ακαδημία της Άμιλλας Περιστερίου

Επανεκκίνηση αύριο Δευτέρα και για την Ακαδημία της Άμιλλας Περιστερίου, όπου η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της ενημερώνει για το πως θα γίνει αυτή η επανέναρξη.
Αναλυτικά, η Ανακοίνωση της Άμιλλας Περιστερίου, αναφέρει:
“Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες. Σεβόμενοι απόλυτα το υπέρτατο αγαθό του κάθε ανθρώπου που είναι η υγεία, σας ενημερώνουμε πως από αύριο Δευτέρα 17/5 όσα παιδιά ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα προπονητικά τμήματα που συμμετείχαν και πριν την διακοπή, θα πρέπει να τηρούν το παρακάτω πρωτόκολλο όπου πάντα σε συνεργασία με τους γονείς, τους προπονητές, αλλά και τους υπεύθυνους της Ακαδημίας οφείλουμε να τηρούμε στο έπακρο, ώστε να μην αφαιρέσουμε με δική μας ευθύνη πλέον το δικαίωμα του παιδιού στον αθλητισμό και σε όσα ευεργετικά οφέλη έχουν μέσα από αυτόν.
1. Προσκόμιση στην γραμματεία εντύπου αποτελέσματος self test από το test που υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση.
2. Τα παιδιά θα φορούν προστατευτική μάσκα τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση από τους χώρους άθλησης (κατά την διάρκεια εννοείται ότι δεν θα φορούν μάσκα).
3. Το κάθε παιδί θα φέρει και θα χρησιμοποιεί δικό του μπουκάλι νερού όπου δεν θα μοιράζεται με κάποιο άλλο παιδί.
4. Δεν επιτρέπονται χειραψίες, χαιρετισμοί και εναγκαλισμοί μεταξύ παιδιών ή παιδιών – προπονητών.
5. Οι συνοδοί – γονείς δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων και ούτε να συνωστίζονται στους περιβάλλοντες χώρους.
6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί ή άτομο το οποίο έχει έρθει σε επαφή με το παιδί έχει συμπτώματα ή είναι θετικό σε COVID-19 ενημερώνει άμεσα την γραμματεία ή τον υπεύθυνο τμήματος και εννοείται ότι το παιδί δεν έρχεται για προπόνηση. Οι προπονήσεις με βάση τα έως τώρα δεδομένα θα συνεχιστούν έως και τέλος Ιουνίου. Σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιτρέψουν θα συνεχιστούν και Ιούλιο και θα ενημερωθείτε άμεσα.
Τέλος, ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία σας ώστε η επανεκκίνηση της Ακαδημίας και η επανένταξη των παιδιών και των προπονητών στον φυσικό τους χώρο να είναι ομαλή και άκρως επιτυχημένη. Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε και πάλι κοντά μας όλους με θετική διάθεση και αισιοδοξία.
Υ.Γ. Δεν θα μπορεί κανένα παιδί να κάνει προπόνηση εάν πρώτα δεν κατατεθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην γραμματεία της Ακαδημίας. Αφού πρώτα διαβάσετε καλά τα παραπάνω σας ενημερώνουμε πως οι ημέρες και ώρες προπόνησης έχουν σταλεί στις ομαδικές συνομιλίες του κάθε τμήματος ξεχωριστά. Για κάθε περαιτέρω πληροφορία είμαστε στην διάθεσή σας. Καλή επανεκκίνηση”.

Related posts

Κάλεσμα στον κόσμο του Ιάσονα για να στηρίξει την ποιοτική ομάδα από τον κόουτς Γιώργο Καλύβα

Abola Team 3

Καθάρισε στο δεύτερο μέρος η ΑΕ Περιστερίου

abola10

Γκυζιακός-Ιεράπολη 2-0

Abola Team 3