free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (6ος όμιλος): Η «λειψή» 8η αγωνιστική – Κορυφή η Ηλιούπολη, “έπεσε” χαμηλά ο Εθνικός

«Μισή» θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου, καθώς μέσα σε δύο μέρες (Κυριακή 16/5 και Δευτέρα 17/5), μόνο τρεις αναμετρήσεις διεξήχθησαν.

Το Μοσχάτο – Πανιώνιος, αναβλήθηκε επισήμως το Σάββατο (15/5), αφού σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, στον Ιστορικό εμφανίστηκε πληθώρα κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ ακόμα αναμένουμε να μάθουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Πανναξιακός, με το ματς με τον Αήττητο να έχει αναβληθεί από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, μιας και το θέμα των Ναξιωτών υπάρχει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα. Για την ακρίβεια, τα κρούσματα κορονοϊού που αντιμετωπίζουν στην ομάδα τους οι Κυκλαδίτες, στάθηκαν ως ο λόγος που και την προηγούμενη αγωνιστική η αναμέτρηση με την Προοδευτική, αναβλήθηκε.

‘Έχοντας τα παραπάνω ως γεγονότα, μόλις τρεις αγώνες είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε αυτή την αγωνιστική στον 6ο όμιλο.

Το Σάββατο (15/5), ο Χαραυγιακός υποδέχθηκε την Προοδευτική στην Ηλιούπολη και με το χατ-τρικ του Δημήτρη Κασσιανού κατάφερε να επιβληθεί επί της ομάδας του Κορυδαλλού, την οποία και αφήνει πλέον τρεις βαθμούς πίσω του στον πίνακα.

Το μεγάλο ματς στον όμιλο όμως, ήταν αδιαμφισβήτητα το Ηλιούπολη – Φωστήρας, το οποίο και προσέφερε το μεγαλύτερο θέαμα με πέντε γκολ συνολικά.

Η Ηλιούπολη, είχε το πάνω χέρι σε όλο το μέρος της αναμέτρησης, καθώς ποτέ δεν ισοφαρίστηκε ή βρέθηκε πίσω στο σκορ, μιας και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ταύρου, ήταν να μειώσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (46′, έκανε το 2-1), αλλά και στο 79′ (έκανε το 3-2) διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Ο «Ήλιος», εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αναβληθέν ματς του Πανιωνίου και πλέον, στέκεται περήφανα στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Στην τελευταία αναμέτρηση αυτής της «λειψής» αγωνιστικής, ο Εθνικός υποδέχθηκε την μέχρι πρότινος “ουραγό” Μύκονο η οποία έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη στον Πειραιά. Αυτό την έβγαλε από την τελευταία θέση του πίνακα (ακόμα φυσικά κινδυνεύει), ενώ ταυτόχρονα “έριξε” τον Εθνικό στην τελευταία τριάδα της κατάταξης, βάζοντάς του πολύ δύσκολα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
  • Χαραυγιακός – Προοδευτική 3-1
  • Μοσχάτο – Πανιώνιος (αναβλήθηκε)
  • Ηλιούπολη – Φωστήρας 3-2
  • Εθνικός – Α.Ε. Μυκόνου 0-2
  • Αήττητος – Πανναξιακός (αναβλήθηκε)
Η βαθμολογία

Related posts

Στήριξη σε Νίκο Μεσολόγγη και στους παίκτες του Φωστήρα ο Διονύσης Πανταζής

Abola Team 2

Κι όμως η Κηφισιά μπορεί να παραμείνει στην Γ’ Εθνική!

Abola Team 3

Μαζί μας και του χρόνου ο Κυριόπουλος!-«Χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική»

Ρένος Γιαμπουράς