free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (7ος όμιλος): Νικητής στην Επίδαυρο ο Ιερόθεος, τον «χαβά» τους Κηφισιά και Ρουφ

Ένας όμιλος όπου στην πρώτη θέση όλα δείχνουν να έχουν κριθεί είναι ο 7ος, καθώς η Κηφισιά φτάνει σιγά σιγά στον στόχο της έχοντας 8/8 νίκες, ενώ πιστά ακολουθεί το Ρουφ όντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω, αλλά με ματς περισσότερο.

Η 9η αγωνιστική, δεν αποτέλεσε εξαίρεση για την ομάδα του Νίκου Κούστα η οποία με συνοπτικές διαδικασίες “καθάρισε” το ματς με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Ο ΠΑΟ Ρουφ, από την άλλη, βρέθηκε εκτός έδρας αυτή την αγωνιστική και συγκεκριμένα στην Αργολίδα, για να αντιμετωπίσει την Κορωνίδα, όπου και έφυγε νικητής με καθαρό σκορ.

Οι δύο εναπομείναντες αθηναϊκές ομάδες του 7ου ομίλου, ήρθαν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Νέας Επιδαύρου, εκεί όπου Φοίνικας και Άγιος Ιερόθεος διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους, με τους Περιστεριώτες να επιστρέφουν στις νίκες, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά την προηγούμενη Κυριακή (9/5).

Η νίκη αυτή, τον φέρνει στους ίδιους βαθμούς με τον Παναρκαδικό ο οποίος δεν κατάφερε να βγει νικητής από την αναμέτρηση με τον Ερμή Μελιγούς με τη «λευκή» ισοπαλία να του στερεί ουσιαστικά δύο σημαντικούς βαθμούς.

Για τον Φοίνικα πάλι, τα πράγματα μόνο πιο δύσκολα γίνονται κάθε εβδομάδα, διότι αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές, πράγμα που τον κατατάσσει ακόμα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
  • Ναύπλιο – Πανγυθεατικός 1-1
  • Ερμής Μελιγούς – Παναρκαδικός 0-0
  • Κορωνίδα Κοιλάδας – ΠΑΟ Ρουφ 0-2
  • Κηφισιά – Ατρόμητος Χιλιομοδίου 3-0
  • Φοίνικας Ν. Επιδαύρου – Άγιος Ιερόθεος 0-2
  • Άρης Σκάλας – Μολαϊκός 0-0
Η βαθμολογία

Related posts

Επεισόδια οπαδών Πανηλειακού και Παναχαϊκής!

Abola Team 3

Ο Φάμπιο Ταβαρες μιλάει για την Ηλιούπολη video

admin

Γ’ Εθνική: Ενδεχόμενο περαιτέρω καθυστέρησης της επανεκκίνησης λόγω ΕΠΟ

Γιώργος Ανανίδας