free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρης Σκάλας: Τέλος οι Οικονόμου και Καρράς από τον πάγκο

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονόμου ανακοίνωσε προ ολίγων λεπτών ο Άρης Σκάλας, καθώς και με τον βοηθό του, Νείλο Καρρά.

Η ομάδα της Λακωνίας, έχει να «γευτεί» τη νίκη από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρότι στέκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, οι πολλές ισοπαλίες των τελευταίων αγωνιστικών έφεραν τη διοίκηση στη θέση να πάρει αυτή τη σημαντική απόφαση.

Η ανακοίνωση του Άρη Σκάλας:

«Η διοίκηση του Άρη Σκάλας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Οικονόμου και Καρρά, που καθοδήγησαν μέχρι σήμερα την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

Αναγνωρίζουμε τη σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχή -μέχρι σήμερα- πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τους αποχαιρετάμε ως φίλους, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Οδηγηθήκαμε ωστόσο στην απόφαση αντικατάστασης του προπονητικού μας επιτελείου εξαιτίας των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και μέτριων εμφανίσεων, προκειμένου να γίνει μια νέα αρχή ενόψει της κρίσιμης μάχης των τελευταίων αγωνιστικών για την παραμονή στην κατηγορία.

Εκ του ΔΣ του Άρη Σκάλας».

Related posts

Ο Πανιώνιος 1-1 με τον Εθνικό

Abola Team

Τον κεντρικό αμυντικό Κώστα Κουρούμαλη απέκτησε η Θήβα

Abola Team 2

Πανναξιακός: «Μηδενική ανοχή σε τέτοια φαινόμενα, σπάστε τη σιωπή!»

Γιώργος Ανανίδας