free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Σήφης Βενάκης στο «τιμόνι» του Φωστήρα

Αλλαγές επήλθαν πρόσφατα στον Φωστήρα, καθώς τα τελευταία “στραβά” αποτελέσματα έφεραν την απόλυση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου.

Φυσικά, η θέση που άφησε πίσω ο κ. Σταυρακόπουλος δεν μπορούσε να μείνει κενή και η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία έναρξη συνεργασίας με τον Σήφη Βενάκη.

Πρόκειται για έναν προπονητή που ξεκίνησε την καριέρα του ως κόουτς στις ακαδημίες του Φωστήρα, ενώ έχει διατελέσει ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της ΕΠΣΑ, αλλά και ως βοηθός στη Super League και συγκεκριμένα στον Πανιώνιο.

Τελευταίος του «σταθμός» ήταν η Αγία Παρασκευή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σήφη Βενάκη.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Κ/19 του Φωστήρα, ενώ συνεργάστηκε ως βοηθός προπονητή με τον Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο της πρώτης ομάδας, προβιβάζοντάς την στην Β’ εθνική, αλλά και με τον Θύμιο Γεωργούλη.

Ο Σήφης Βενάκης διετέλεσε πρώτος προπονητής σε Αγία Παρασκευή, Άγιαξ Ταύρου και Άρη Πετρούπολης, ενώ υπήρξε βοηθός του Δημήτρη Τερεζόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου για το πρωτάθλημα της Super League».

Related posts

Πήρε και Ζάχι μετά τον Καρρά ο Ταμυναϊκός

Abola Team 2

Βελτίωση το ζητούμενο στον Ιάλυσο

Abola Team 2

Κοντά στον Πανθηραϊκό ο Πάρης Ανδράλας!

Abola Team 2