free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική (8ος όμιλος): Χέρι-χέρι στην πρώτη θέση Θύελλα και Αιολικός

Γκολ και θέαμα για ακόμα μία αγωνιστική είχε να μας προσφέρει ο 8ος όμιλος της Γ’ Εθνικής και όλα αυτά στο προτελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η μάχη της κορυφής παραμένει «καυτή», με τη Θύελλα και τον Αιολικό να πηγαίνουν «χέρι-χέρι» και τη διαφορά των γκολ να είναι το μοναδικό πράγμα αυτή τη στιγμή που τους διαχωρίζει, την ώρα που ο Αίας και ο Αστέρας Βάρης έμειναν πια πολύ πίσω.

Και οι δύο πρωτοπόροι πέτυχαν νίκες τη 10η αγωνιστική που μόλις μας πέρασε, αλλά η Θύελλα το έκανε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, γεγονός που τη φέρνει πάνω από τον Αιολικό μόλις ένα ματς πριν την «αυλαία» του πρωταθλήματος. Φυσικά, την 11η και τελευταία αγωνιστική όλα μπορεί να έχουν αλλάξει.

Αίας Σαλαμίνας και Αστέρας Βάρης υπέπεσαν και οι δύο σε ήττες το απόγευμα της Κυριακής (23/5) που μας πέρασε, ο πρώτος εκτός έδρας στη Μυτιλήνη και ο δεύτερος ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά από το Πυλί.

Από την άλλη, το Κερατσίνι πέτυχε εντυπωσιακή και “χορταστική” νίκη απέναντι στη Μικρασιατική (έχει ήδη πέσει κατηγορία), όπως και ο Καραβάς ο οποίος πήρε καθαρό σκορ εντός έδρας ενάντια του Ακράτητου.

Το πιο «γεμάτο» ματς από όλα όμως, δεν ήταν άλλο από αυτό του υποβιβασμένου Πυθαγόρα με τον Πανελευσινιακό, στη Σάμο. Και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, προσφέροντάς μας έναν από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς στην κατηγορία, αλλά η ομάδα της Ελευσίνας ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η “βαριά” ήττα του Αετού από τη Θύελλα, σήμανε τον υποβιβασμό για την ομάδα της Λέσβου η οποία θα συνοδεύσει τη Μικρασιατική και τον Πυθαγόρα στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
  • Αιολικός – Αίας Σαλαμίνας 2-0
  • Κερατσίνι – Μικρασιατική 4-0
  • Καραβάς – Ακράτητος 2-0
  • Αστέρας Βάρης – Πυλί Κω 0-1
  • Πυθαγόρας – Πανελευσινιακός 3-4
  • Θύελλα Ραφήνας – Αετός Λουτρών 6-0
Η βαθμολογία

Related posts

Ο Ερμής Ζωνιανών 2-1 τον ΠΟΑ

Abola Team 2

Τον Χατζηλάμπρου πήρε η Θήβα δανεικό από τον Λεβαδειακό

Abola Team 3

Στις 27 Ιουλίου η “πρώτη” του ΠΑΟ Ρουφ

admin