free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάτσικας (Αστέρας Βάρης): Με τιμάει που αναγνωρίστηκε και μάλιστα ομόφωνα το έργο μου

Ο προπονητής του Αστέρα Βάρης Μιχάλης Κάτσικας που ως γνωστόν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, δήλωσε:
“Είναι πολύ τιμητικό για μένα που ομόφωνα η διοίκηση αναγνώρισε την προσπάθειά μου και την προσφορά μου στον σύλλογο τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως προπονητής της πρώτης ομάδας και ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ. Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και να είναι σίγουροι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου ο Αστέρας Βάρης να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”.
Για να προσθέσει:
“Θα προβούμε σε ανανέωση του ρόστερ, διότι ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών έχει κάνει τον κύκλο του. Σε συννενόηση φυσικά με την διοίκηση θα προβούμε στην ενίσχυση της ομάδας, καλύπτοντας τις αδυναμίες που διαπιστώσαμε την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Αστέρας Βάρης την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη πιο δυνατός”.

Related posts

Απόντες Ραπτάκης και Κούρτι στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

Το 2ο Καλοκαιρινό CAMP ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Πειραιά με την συμμετοχή του Χρήστου Χιώτη και άλλων σπουδαίων προπονητών

Abola Team 3

Αναστατωμένοι στη Ρόδο με την αιφνίδια αποχώρηση Παβίσεβιτς

Abola Team 2