free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πανίσχυρη Διοίκηση η Χρυσούπολη με Πρόεδρο τον Επιχειρηματία Γιώργο Κυριφίδη

Καινούργια πανίσχυρη διοίκηση αναδείχθηκε στη Χρυσούπολη η οποία τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Στο καινούργιο πάντως διοικητικό σχήμα μετέχουν παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, παράγοντες, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί κατά το παρελθόν με τα διοικητικά του συλλόγου και επιφανείς επιχειρηματίες του Περιστερίου.
Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Κυριφίδης, ο οποίος θα είναι και ο νέος πρόεδρος της Χρυσούπολης. Μεταξύ άλλων στο νέο ΔΣ μετέχουν οι Γιώργος Νάος (φωτό), Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Άνθιμος Σπίνος, Γιάννης Φραγκάκης, Χρήστος Βασιλειάδης, Θεοδόσης Καλοδίκης, Βαγγέλης Πατάπης, Τριαντάφυλλος Μουστακάκης, Βαγγέλης Καραγιώργος, Δημήτρης Τσαγκαράκης, Αντώνης Ρούσσος, Άγγελος Γεωργιόπουλος, Νίκος Φραγκάκης και Γιώργος Καραγιάννης.
Πρώτο μέλημα της καινούργιας διοίκησης είναι η ανακατασκευή των αποδυτηρίων, καθώς και η δημιουργία από το μηδέν μιας ανταγωνιστικής ομάδας, με τις απαραίτητες προσθήκες που θα γίνουν, προκειμένου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Αθήνας.

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2)

Abola Team

Παραίτηση Πανόπουλου στο Φωστήρα Καισαριανής

Abola Team

Εντυπωσιακή η πορεία της ΑΕ Ιλίου μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος

Τάσος Ζαφειρίου