free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ προσθήκες με Καπνίση, Παπακώστα και Μακρή ο Ατρόμητος

Ενισχύθηκε σημαντικά ο Ατρόμητος ενόψει της συνέχειας του 2ου Πρωταθλήματος FUTSAL Γυναικών και του Final Four που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ύστερα από ενέργειες του προέδρου του Ερασιτέχνη Ατρόμητος Αντώνη Πατατανέ εντάχθηκαν στην ομάδα τρεις έμπειρες παίκτριες του Οδυσσέα Μοσχάτου, οι οποίες θα ενισχύσουν την ομάδα μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος FUTSAL.
Πρόκειται για την πρώτη σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της Α’ Εθνικής και βαρύ “πυροβολικό” του Οδυσσέα Μοσχάτου Μαρία Καπνίση (φωτό), την αρχηγό του Οδυσσέα και έμπειρη αμυντικό Μαρία Παπακώστα και την επιθετικό και σκόρερ Χριστίνα Μακρή. Οι τρεις προαναφερθείσες έπαιξαν για πρώτη φορά στο νικηφόρο ματς με τον Εθνικό (6-3), όπου με αυτήν την νίκη η ομάδα του Βασίλη Σπέρτου εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Final Four.
Χατ-τρικ πέτυχε η Χριστίνα Λαδερού, ενώ σκόραραν και οι Συρμή, Κυριακίδη και Κατσανού.
Αγωνίστηκαν οι Πετσετάκη, Μπαγουρδή, Καλέλλη, Αλιβάνογλου, Κώστα, Κυριακίδη, Λαδερού, Συρμή, Γκουρβέλου, Κατσανού, Καπνίση, Παπακώστα και Μακρή.
Υ. Γ.: Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ατρόμητος ευχαριστεί τον πρόεδρο του Οδυσσέα Μοσχάτου Κώστα Παπακώστα για την παραχώρηση των τριών παικτριών (Καπνίση, Παπακώστα και Μακρή).

Related posts

O Kόουτς της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Εθνικού Δημήτρης Ελευθεριάδης

Τάσος Ζαφειρίου

Σαντορίνη – Ιάλυσος 1-1: Ένα δίκαιο αποτέλεσμα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Γιώργος Ανανίδας

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Abola Team 3