free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Γιάννη Μοσχονησιώτη ο Φοίνικας Καλλιθέας

Ο Γιάννης Μοσχονησιώτης είναι ο νέος προπονητής του Φοίνικα Καλλιθέας για την καινούργια αγωνιστική χρονιά. Ο εν λόγω τεχνικός θα έχει την ευθύνη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου η οποία μετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών, καθώς και του ανδρικού τμήματος που είναι στην Γ’ ΕΠΣΑ.
Ο Γιάννης Μοσχονησιώτης είναι κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ κι έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στην Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου και στον Λεοντικό Κηφισιάς.
Ο ίδιος, μιλώντας για τον στόχο του Φοίνικα Καλλιθέας, αλλά και γενικότερα για την επόμενη σεζόν και το επίπεδο του Ποδοσφαίρου Γυναικών, ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιωτόπουλο που με εμπιστεύτηκε να έχω δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να έχω την ευθύνη του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος του συλλόγου. Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και θα επιδιώξουμε πρώτον να ξαναγίνουμε ομάδα, να φτιάξουμε ένα καλό όνομα στο χώρου του γυναικείου ποδοσφαίρου και το πιο σημαντικό να δημιουργήσουμε γυναικεία ακαδημία ώστε να μπορούμε να στηριζόμαστε σε δικές μας παίκτριες. Ακόμη και γιατί όχι να μην διεκδικήσουμε την άνοδο στην Β’ Εθνική, ανάλογα βέβαια με την κλήρωση και τις ομάδες που θα έχουμε στον όμιλο”.
Για να προσθέσει:
“Το επίπεδο του Ποδοσφαίρου Γυναικών τελευταία είναι αρκετά ανεβασμένο με όλο και περισσότερες γυναίκες να προστίθενται στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου, όμως δεν είναι καθόλου χρηματοδοτούμενο, χωρίς καμία απολύτως βοήθεια και στήριξη από τους αρμόδιους φορείς”.

Related posts

Γ’ Εθνική: Όλη η δράση στους επτά ομίλους

Abola Team

Ξαφνικό διαζύγιο Σπανού με Παναιγιάλειο

Abola Team 2

Ο Μαζουλουξής πρώτη μεταγραφή στον Εργοτέλη

Abola Team 2