free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ιουλία Καλέλλη: Μόνο κερδισμένη μπορώ να αισθάνομαι που βρίσκομαι στον Ατρόμητο

Η 16χρονη Ποδοσφαιρίστρια του Ατρομήτου Ιουλία Καλέλλη επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου και κάνοντας τον απολογισμό για την φετινή της παρουσία στην ομάδα του Περιστερίου, ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Η πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά με αυτήν την υπέροχη οικογένεια, έφτασε στο τέλος της. Έπειτα από πολλές δυσκολίες η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για εμένα, καθώς μόνο κερδισμένη μπορώ να αισθάνομαι που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που εμπιστεύτηκαν τις ικανότητές μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.
Ακόμη, ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου για την προσπάθεια που κάναμε όλες μαζί και για τον τρόπο που με πλαισίωσαν στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Είστε όλες κομμάτι της καθημερινότητάς μου και ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί για την δύσκολη σεζόν που έρχεται. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται συχνά στη ζωή και πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε.
Γνωρίζω την σημασία και την ιστορία της φανέλας που φοράω και θα φροντίσω με κάθε κόστος είτε αγωνιστικά είτε έξω αγωνιστικά να την τιμάω. Κάθε μέρα σε αυτό το σωματείο και με αυτούς τους ανθρώπους ήταν ένα μάθημα για εμένα. Ένα μάθημα που κατάφερε να με εξελίξει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σαν άνθρωπο. Γνωρίζοντας αυτά τελειώνει μια σεζόν όπου κέρδισα εμπειρίες, στιγμές, αναμνήσεις, φίλες, προσωπική εξέλιξη κ.α.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Σε ευχαριστώ πολύ Ατρόμητε!  Εις το επανιδείν”.

Related posts

Οι Ποδοσφαιρίστριες του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας Φωτεινή Μουρκάκου και Νάνσυ Κατσικώστα

Τάσος Ζαφειρίου

Ελευθεριάδης (Αιολικός Μυτιλήνης): Ο Παναθηναϊκός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο

Τάσος Ζαφειρίου

Γ.Χαραλαμπίδης: Δύο σεζόν με επιτυχίες, Πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική και Final Four φέτος στην Α’

Τάσος Ζαφειρίου