free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Την Δευτέρα 30/8 ξεκινάει ο Π. Ο. Άγιος Θωμάς Γουδί

Την Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 7 μ.μ. στο γήπεδο Γουδή θα αρχίσει η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Π.Ο. Αγίου Θωμά Γουδί για το καινούργιο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Μάλιστα, ο προπονητής Μπάμπης Ρέλλας καλεί όσα νέα κορίτσια θέλουν να δοκιμάσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο στην ομάδα μπορούν μετά από συνεννόηση να παρευρεθούν στην “πρώτη” του Αγίου Θωμά.
Έργα στο γήπεδο στο Γουδή
Με ενέργειες της δημοτικής αρχής Ζωγράφου γίνονται διάφορες εργασίες στο γήπεδο στο Γουδή, οι οποίες κι αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Αυγούστου. Συγκεκριμένα, ενισχύεται ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου, ενώ στα πλαίσια αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου τοποθετείται συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς.
Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:
Π.Ο. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΓΟΥΔΙ
“Η πρώτη συνάντηση, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022, θα είναι στο γήπεδο Γουδή στις 30 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. Έως την συνάντησή μας, εύχομαι καλή συνέχεια στις καλοκαιρινές σας διακοπές, καλά αποτελέσματα για τις αυριανές φοιτήτριες, καλά αποτελέσματα για τις φοιτήτριες, καλή συνέχεια στις εργαζόμενες και καλή επιστροφή σε όλους μας με υγεία!
Σημείωση: Όσα νέα κορίτσια, θέλουν να δοκιμάσουν και να ενταχθούν στην ομάδα μας, μπορούν να επικοινωνούν στο 6939-493817″.

Related posts

Με Νίκο Δασκαλόπουλο και Καλομοίρα Κοντομίχη Τεχνικό Δίδυμο οι Γυναίκες Περιστερίου

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Υπεύθυνος του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου του ΑΟ Τραχώνων Γιάννης Βαρβαρόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Η Κωνσταντίνα Κορομπίλια στην Αγία Παρασκευή

Τάσος Ζαφειρίου