free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Παπακώστας: “Θέλουμε να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις και να πάμε στο φάιναλ φορ

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία του Οδυσσέα Μοσχάτου για το νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Νίκα. Ο πρώην πλέον Οδυσσέας Γλυφάδας… μετακόμισε στο Μοσχάτο, όπου θα είναι και η φυσική του έδρα, αλλάζοντας μάλιστα και το έμβλημα της ομάδας και θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι το φάιναλ φορ της Α’ Εθνικής Γυναικών.
Ο πρόεδρος Κώστας Παπακώστας, ο άνθρωπος που ουσιαστικά έχει δημιουργήσει αυτήν την ομάδα κι έχει ξοδέψει χρήμα και χρόνο προκειμένου ο Οδυσσέας Μοσχάτου (πλέον) να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο, μιλώντας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά και τον νέο στόχο που έχει θέσει, ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Είναι γεγονός ότι έχουμε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη και θα επιδιώξουμε και πάλι να πρωταγωνιστήσουμε, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Το ρόστερ άλλωστε που διαθέτουμε και είναι υπερπλήρης  -το οποίο εάν χρειαστεί θα ενισχυθεί, ώστε ο Γιώργος Νίκας να έχει περισσότερες λύσεις- δείχνει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.
Για να προσθέσει:
“Θα ήθελα εδώ να επισημάνω στους παράγοντες άλλων ομάδων, οι οποίοι βολιδοσκοπούν ποδοσφαιρίστριες που ανήκουν στον Οδυσσέα, να μην κουράζονται, διότι καμία παίκτρια δεν παραχωρείται και δεύτερον εάν θέλουν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους, να το κάνουν στην διοίκηση και στον πρόεδρο. Επίσης, θα ήθελα να τονίσω ότι εμείς σεβαστήκαμε την Αγία Παρασκευή, μετά την αποχώρηση της  Λίτσας Κουφολούκα και του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη και δεν προσεγγίσαμε καμία παίκτρια της ομάδας”.
Πληρώσαμε παράβολο συμμετοχής για έναν γύρο
Όσον αφορά την νέα Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην ΕΠΟ, ο ηγέτης του Οδυσσέα Μοσχάτου, Κώστας Παπακώστας, εξέφρασε το εξής παράπονο:
“Θα πρέπει η νέα Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και ο πρόεδρος Κυριάκος Φύτρας, να εξετάσουν και πάλι το θέμα με το παράβολο συμμετοχής των ομάδων στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, διότι εμείς πληρώσαμε φέτος το παράβολο, αλλά παίξαμε έναν μόνο γύρο. Μήπως πρέπει να υπάρξει κάποια ελάφρυνση, ώστε να βοηθηθούν και τα σωματεία ενόψει της δύσκολης απ’ όλων των απόψεων, νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς;”
Τέλος, η διοίκηση του Οδυσσέα Μοσχάτου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Φελλά, οι οποίοι αγκάλιασαν την ομάδα και έδειξαν ότι θα είναι δίπλα στον σύλλογο στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών.

Related posts

Ο Γιώργος Βαΐτσης στο “τιμόνι” της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας

Τάσος Ζαφειρίου

Την Τετάρτη 1/9 η “πρώτη” της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Τάσος Ζαφειρίου

Ξεμούδιασαν… τα κορίτσια του Α. Ο. Ιάσων Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου