free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάββας Μπιτσώρης στον Διαγόρα Ρόδου

Ο Σάββας Μπιτσώρης μέχρι πρότινος προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Φωστήρα Καισαριανής η οποία μετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έκανε το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα, καθώς ανέλαβε συνεργάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου στην “Super League 2”.
H Aνακοίνωση του Διαγόρα Ρόδου:
“Ο Σάββας Μπιτσώρης, με ειδικότητα στην ανάλυση, θα είναι φέτος ο συνεργάτης του προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα του Διαγόρα, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της “Super League 2”.
Ο Μπιτσώρης, 31 ετών από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Φιλοσοφική Αθηνών. Έχει προπονητικό δίπλωμα UEFA A, είναι διπλωματούχος στο Performance Analysis, ενώ μιλά τρεις ξένες γλώσσες.
Έχει εργαστεί ως αναλυτής στην Εθνική Παίδων Κ17 (2019-σήμερα, με προπονητή τον Τάσο Θέο) και είναι Εκπαιδευτής Ανάλυσης Ποδοσφαίρου στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (2020-σήμερα).
Σαν προπονητής συνεργάσθηκε με την γυναικεία ομάδα του Φωστήρα Καισαριανής (2019-2021) στη Γ΄Εθνική.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες”.
Μπιτσώρης: “Μεγάλη τιμή για μένα η συνεργασία με τον Διαγόρα”
Ο Σάββας Μπιτσώρης μιλώντας για την νέα του αυτή συνεργασία με τον Διαγόρα Ρόδου στην “Super League 2”, τόνισε:
“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να με επιλέγει ο Διαγόρας Ρόδου και να μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε ομάδα της Super League 2. Τους ευχαριστώ και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω από την πλευρά μου στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Φωστήρα Καισαριανής Ηλία Σαλευρή για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ στην γυναικεία ομάδα και στις παίκτριες κάθε επιτυχία στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δημιουργό και διευθυντή του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης Στέλιο Βραδέλη”.

Related posts

Football League: Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Abola Team 2

Στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βαγγέλης Μάντζιος

Abola Team 2

Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Abola Team 2