free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Συνεχίζει για 5η σεζόν ο Δημήτρης Τότσικας στον Φείδων Άργους

Για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Φείδων Άργους ο Δημήτρης Τότσικας, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα και στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Γυναικών. Η νεανική ομάδα του Άργους άν και νεοφώτιστη στην Α’ Εθνική κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αγωνιζόμενη και την επόμενη περίοδο στο κορυφαίο επίπεδο του Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τετάρτη 18 Αυγούστου με όνειρα και φιλοδοξίες για μία ακόμη καλύτερη πορεία στο καινούργιο Πρωτάθλημα. Στα ευχάριστα είναι ότι όλες οι παίκτριες παρέμειναν στην ομάδα εκτός από την Κατερίνα Παπαγεωργίου η οποία θα συνεχίσει τις σπουδές της στην Αμερική. Από την άλλη πλευρά, θα γίνουν δύο με τρεις προσθήκες ώστε ο Δημήτρης Τότσικας να έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του.
Συνεργάτες του Δημήτρη Τότσικα συνεχίζουν και πάλι οι Γιώργος Μπέκας και Παναγιώτης Φατούρος.
Ο τεχνικός του Φείδων Άργους αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και στο επόμενο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, υποστήριξε:
“Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες για την φετινή μας πορεία όπου καταφέραμε να παραμείνουμε στην Α’ Εθνική και στο κυρυφαίο επίπεδο του Ποδοσφαίρου Γυναικών. Οι νεαρές και ταλαντούχες μας παίκτριες πήραν εμπειρίες αντιμετωπίζοντες έμπειρες αντιπάλους κι ευελπιστούμε τη νέα σεζόν να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία”.

Related posts

To Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Προπονήσεις της Αθηναϊκής ‘Ενωσης Αγίου Δημητρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Σμαράγδα Δεμπεγιώτου: Στόχος να έχουμε μια καλή αγωνιστική πορεία με διάρκεια και σταθερότητα

Τάσος Ζαφειρίου

Ξεμούδιασαν… τα κορίτσια του Α. Ο. Ιάσων Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου