free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Συνεχίζουν μαζί Δημήτρης Χιωτάκης και Παμπαιανικός

Για μία ακόμη σεζόν παραμένει στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παμπαιανικού ο Δημήτρης Χιωτάκης, ο οποίος άλλωστε έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα, καθώς βρίσκεται από την αρχή της δημιουργίας του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.
Η νέα διοίκηση που εκλέχθηκε πρόσφατα στον Παμπαιανικό εκτίμησε το έργο και την προσφορά του εν λόγω νεαρού προπονητή κι έτσι αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας και για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 30 Αυγούστου, ενώ από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα αποχωρήσουν δύο παίκτριες, οι οποίες και θα αντικατασταθούν με τις μεταγραφές που θα γίνουν.
Ο Δημήτρης Χιωτάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παμπαιανικό, τόνισε:
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Παμπαιανικού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ειδικά τον Βαγγέλη Τσουνάκη και τον γενικό αρχηγό Σπύρο Κατάτση. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες κι ελπίζω όλοι μαζί την καινούργια σεζόν, αρχικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών κι εν συνεχεία να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους, υγεία και να κυλήσουν όλα ομαλά, χωρίς νέα διακοπή στο καινούργιο Πρωτάθλημα”.

Related posts

Την Πέμπτη 26/8 η “πρώτη” της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Φοίνικα Καλλιθέας

Τάσος Ζαφειρίου

Σάρωσαν Αγία Παρασκευή, ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας και Ολυμπιάδα Υμηττού (Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

Τάσος Ζαφειρίου

Η Γκολκίπερ της Ολυμπιάδας Υμηττού Δανάη Δημητροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου